Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Enkelt farsrulle

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Flæskefars - Hakket svinekød - SvinefarsFryseegnet : ja

Indsendt af : anne

Indsendt :

Enkelt farsrulle, billede 4 Enkelt farsrulle, billede 1 Enkelt farsrulle, billede 2 Enkelt farsrulle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
70 gram Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
100 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram


Opskrift:

fordel kødet ud på 2 stk. bagepapir og rul det ud evt med kagerulle ca. 25x25 cm.
Kryder med salt og peber og smør tomatpure ud på kødet og herefter et lag ost.
rul den nu med bagepapiret til at forme med.

put dem så med bagepapir i et ildfast fad i ovnen i ca 40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

kødet må ikke have været frosset først det bliver svært at arbejde med



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 27891 gange,
og udskrevet 272 gange.


Energi:
KJ total 5260 (1252 kcal)
KJ pr. Pers. 1315 (313 kcal)
Vægt ialt 670 gram
Vægt pr. Pers. 167 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 785 KJ (186 kcal)
Protein 18.6 gram
Fedt 11.8 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Silke Kristensen  -  2016-11-02 16:43:38
Jeg startede med et lille tyndt lag hakket spinat (fra frost) og så kødet ovenpå. Og så tomatpure, ost og forårsløg. Det var rigtig lækkert. Og tilberedningstiden er helt tilpas.

Billy  -  2015-01-01 19:02:07
Ganske fin ret, lavede den dog med kartofler til. Tilberedningstiden var fin. Jeg kom som lidt ekstra, forårsrøg i også, det skadede ikke.