Fyldt lammekølle med hvidløg og mynte

Fyldt lammekølle med hvidløg og mynte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1800 g.lammekølle
 Salt
 Peber
 
 Fyld:
1 dl.friske mynteblade
1 skalotteløg
7 fedhvidløg
0.5 dl.pinjekerner
0.5 dl.rasp
 Salt
 Peber
 Kødnåle
7 dl.vand
 
 Sauce:
 Sky fra lammestegen
2 dl.Kaffefløde 9%
1 spsk.Majsstivelse
1 spsk.Fintrevet limeskal
 Salt
 Peber
 
 Glaserede gulerødder
1 kg.Gulerødder
1.5 dl.balsamicoeddike
3 spsk.Honning
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør
480 g.special edition parboiled vilde ris
1 godt brød
 
Opskrift:
Det store lårben skæres fra kødet. Mynte, skalotteløg, hvidløg og pinjekerner hakkes meget fint, evt. i minihakker. Rasp, salt og peber blandes i. Fyldet fyldes ind hvor benet sad. Lammekøllen lukkes med kødnåle og drysses med salt og peber.

Bradepanden stilles på anden nederste ribbe. Kødet brunes ved 250 grader C i ca. 15 minutter, varmen skrues ned til 160 grader C og vandet hældes ved. Lammekøllen stedes i ca. 1½ time (centrumstemperatur 70 grader C). Kødet hviler i ca. 20 minutter, før det skæres i skiver. Lammeskyen hældes i en kasserolle og reduceres til det halve. Fløde og majsstivelse røres sammen og hældes i. Limeskal, salt og peber tilsættes.

Gulerødderne skæres i 2-3 cm. Lange stykker. Koges 5 minutter i letsaltet vand. Balsamicoeddike, honning, salt og peber bringes i kog på en pande. Gulerødderne kommes på panden og vendes rundt ca. 5 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 3817 gange,
og udskrevet 114 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu