Skindstegt torskefilet med sommergrønt

Skindstegt torskefilet med sommergrønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Skindstegt torskefilet med sommergrønt, billede 4 Skindstegt torskefilet med sommergrønt, billede 1 Skindstegt torskefilet med sommergrønt, billede 2 Skindstegt torskefilet med sommergrønt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.torskefilet med skind
 
6 nye gulerødder m top
1 bdt.Forårsløg
1 spidskål
150 g.sukkerærter
 
 Persilleolie:
2 dl.Persille
3 spsk.Olivenolie
 Citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Gå fisken efter for ben ved at kører fingeren over fileten, del fileten i 8 stykker, vend den og skær ridser i skindet En pande varmes godt med olie, drys groft salt i olien, det modvirker at skindet hænger fast. Steg fisken på skindsiden først, til den begynder at blive mælkehvid på toppen, så vendes forsigtigt og steger ganske kort så den får lidt farve.

Klip det meste af toppen af, lad 5 cm side på, skræl gulerødderne, halverer store gulerødder på langs, så de er lillefingertyke. Forårsløgene renses. De yderste blade tages af spidskålen, den halveres og stokken skæres ud, snittes i ca. 2. Cm. Sukkerærterne snittes på skrå i tynde strimler.

Gulerødder og forårsløg blancheres godt i letsaltet vand, kål og ærter blancheres et par minutter.

Persilleolie:
Skyl persillen grundigt og blend med olivenolie, smag til med citronsaft salt og peber.

Anret spidskål/ærter på en tallerken, placer fisken herpå og gulerødder og løg herover, pynt med persilleoie, og server med nye kartofler og evt. en agurkesalat vi har strimlet agurken på langs, lidt a la spaghetti





karakterer:
Opskriften er vist 13884 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu