Fyldte Squash 03

Fyldte Squash 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Olga

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Beregn 1 sguash til hver
1 pk.10-12% (eller mindre) svinekød
3 spsk.rasp
1 dl.Skummetmælk
1 æg
2 mellemstore løg - som skal rives
 salt
 peber
 6% økologisk ost
 parmesanost
 
 Sauce:
l løg som skal finhakkes
 Raspolie til svitsning af løgene
1 ds.flåede tomater
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Kartofer
 
Opskrift:
Skær squashen på langs.
Skrab indmaden ud med en ske (skal bruges til saucen) og skær det og de afskårne endeskiver i terninger.
Drys de udhulede squash med salt og lad dem trække i 10 min.
Tør derefter salt og væde af med en køkkenrulle.

Fars: Rør en fars af kød, rasp, mælk, æg, løg og krydderier.
Fyld farsen i de udhulede squash og drys med parmesanost og læg de skivede ostestykker ovenpå.

Sauce: Svits løgene i en gryde, tilsæt terningerne af fyldet og de afskårne endeskiver, hæld flåede tomater over. Kog saucen i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
Hæld saucen i et smurt ovnfast fad, og læg herpå de fyldte squash.
Bag den midt i oven for 200 grader i ca. 50 min.





karakterer:
Opskriften er vist 7708 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu