Ovnstegt helleflynder med stuvede porrer

Ovnstegt helleflynder med stuvede porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ovnstegt helleflynder med stuvede porrer, billede 4 Ovnstegt helleflynder med stuvede porrer, billede 1 Ovnstegt helleflynder med stuvede porrer, billede 2 Ovnstegt helleflynder med stuvede porrer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.helleflynder
4 store modne tomater
 salt
 
 Stuvede porrer:
4 porrer
10 g.smør
2.5-3 dl.væde fra fisk og tomater
2 dl.Kaffefløde 9%
3 spsk.hvedemel
 salt
 
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Sæt kartoflerne over at koge i letsaltet vand.

Skær tomaterne i skiver, og læg dem i et smurt ildfast fad.

Skær helleflynderen i 8 skiver. Drys fiskestykkerne med lidt salt, og læg dem oven på tomatskiverne.

Dæk fadet med sølvpapir eller et låg, og stil det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.

Hæld forsigtigt væden fra, gem den, og stil fadet overdækket.

Stuvede porrer:
Lav porrestuvningen ved at skære porrerne i tynde skiver. Kom smør i en tykbundet gryde, og svits porrerne heri. Tilsæt væden fra fisken, og lad det komme i kog. Ryst en jævning af hvedemel og fløde, og hæld den i sovsen. Lad stuvningen koge nogle minutter, og smag til med salt.

Server den ovnstegte helleflynder med kartofler og stuvede porrer til.





karakterer:
Opskriften er vist 20956 gange,
og udskrevet 313 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu