Havtaskekæber med beurre blanc

Havtaskekæber med beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Havtaskekæber med beurre blanc, billede 4 Havtaskekæber med beurre blanc, billede 1 Havtaskekæber med beurre blanc, billede 2 Havtaskekæber med beurre blanc, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Havtaskekæber
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Fiskestykkerne krydres med salt og peber og pakkes ind i en strimmel bacon og lukkes med en tandstikker. Steges ved mellemvarme til baconen er sprød.

Sauce:
Tomater og løg hakkes og koges ned med hvidvin til de halve, creme fraiche tilsættes og koges op, saucen tages fra varmen og smørret røres i, det må ikke koge.





karakterer:
Opskriften er vist 23406 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14951 (3559 kcal)
KJ pr. Pers. 3737 (889 kcal)
Vægt ialt 2649 gram
Vægt pr. Pers. 662 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 564 KJ (134 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu