Bolinhos

Bolinhos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Bolinhos, billede 4 Bolinhos, billede 1 Bolinhos, billede 2 Bolinhos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
   
500 gram Kulmulefilet uden skind
Timian, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Fritureolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Kartoflerne koges meget møre i vand uden salt, dampes tørre og moses.

Fisken koges mør i rigeligt vand med timian og salt.

Løg og hvidløg hakkes fint og steges møre i olien. fisken plukkes og tilsættes løgene på panden og det hele vendes sammen.

Fiskeblandingen vendes sammen med kartoffelmosen som nu tilsættes æg, persille, salt og peber.

En god skefuld af blandingen formes til en rulle som vendes i mel.

Steges gyldne i fritureolie.





karakterer:
Opskriften er vist 16011 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8074 (1922 kcal)
KJ pr. Pers. 2018 (480 kcal)
Vægt ialt 1454 gram
Vægt pr. Pers. 363 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 555 KJ (132 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu