Pasta med tun

Pasta med tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Musen

Indsendt :      Red :
Pasta med tun, billede 4 Pasta med tun, billede 1 Pasta med tun, billede 2 Pasta med tun, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
3 ds. Tun i olie. konserves 150g 1 dåse tun i olie vejer ca. 150 gram drænet vægt.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oregano, frisk
   
400 gram Pasta penne
   
Opskrift:
Hvidløget hakkes og steges i olien fra tunen (pande med høje sider, eller gryde). Tunen hældes i og steges i nogle minutter. Tomaten hældes i. Smag til med salt og peber, og hvis man ønsker det oregano, lad den koge nogle minutter.

Imens dette laves, koges pastaen aldente (en lille hård kærne inde i pastaen), når den er færdig, hældes den op panden/gryden, lad pastaen opsuge al væden i gryden, og retten kan serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 25109 gange,
og udskrevet 310 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10619 (2528 kcal)
KJ pr. Pers. 2654 (632 kcal)
Vægt ialt 1666 gram
Vægt pr. Pers. 416 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 637 KJ (151 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 20.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-01 15:21:22
den lyder lækker