Stuvede grønne asparges

Stuvede grønne asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :     

Ingredienser:
750 g.grønne asparges
3-4 dl.aspargesvand/grønsags el. hønsebouillon
20 g.smør
3 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
skær aspargesene i snitter på 2½ cm kog dem møre i vand med salt 5 minuter hæld aspargesene til afdrypning i en sigte og gem vandet.

Smelt smør i en lille gryde rør mel i til en afbagning tilsæt aspargsvandet og pisk imens karftigt over svag varme kog sovsen igennem 5 minuter ved jævn varme.

Kom de kogte asparges i smag til med salt.

Tips:

servers som tilbehør til:skinke,kogt kød,tarteletter,hønsekød





karakterer:
Opskriften er vist 21348 gange,
og udskrevet 364 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu