Mørbrad i ostesovs

Mørbrad i ostesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Solle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Svinemørbrad
8-10 Skiverbacon
2 Porrer i skiver
200 g.champignon i skiver
5 dl.Mornaysauce
 Sennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits porrer og champignon, uden at det tager farve, og kom det i et ovnfast fad. Skær mørbrad i bøffer, brun dem på begge sider og krydr med salt og peber. Smør bøfferne med sennep og sno bacon omkring hver bøf. Læg dem på grøntsagerne, hæld Mornaysovs over bøfferne. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min. Servér ris, pasta, salat eller flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 21139 gange,
og udskrevet 357 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-15 17:43:07
Henning -2016-18-03 , har serveret på vores kryddersnapsehold, med stor succes, alle ville have opskriften, jeg har lavet succesen flere gange og har "tabt en rest gorgonzola" i retten det gør ingen skade.

  -   2013-08-19 15:02:16
En rigtig dejlig og anderledes måde at få mørbrad på. Jeg har lavet den til flere hold gæster i sommer med nye kartofler og en let salat til. De seneste gæster bad endda om opskriften, og det er da et godt tegn. Og så er det altså ikke nødvendigt at sno baconen om mørbradstykkerne. Læg blot en firkant bacon oven på hvert stykke.

  -   2005-01-01 01:01:01
Mornaysovsen kan erstattes af 150 g. gorgonzola som smeltes i 4 dl. fløde, som hældes over bøfferne