Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Farverig laks

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk

Laksefilet uden skindIndsendt :

Farverig laks, billede 4 Farverig laks, billede 1 Farverig laks, billede 2 Farverig laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
    Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
    1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
150 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
150 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
400 gram Båndpasta, frisk
   


Opskrift:

Olie, hakket hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter blandes, og laksen marineres heri i køleskabet i mindst 20 min.

Grønsagerne skæres i strimler (vælg gerne peberfrugter i forskellige farver), sauteres i smør og smages til med salt og peber.

Læg grønsagerne i et ildfast fad, placér laksen ovenpå og hæld overskydende marinade over. Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 18 min.

Servéres med frisk pasta samt evt. brød.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (57 stemmer)

Opskriften er vist 98463 gange,
og udskrevet 4981 gange.


Energi:
KJ total 10389 (2473 kcal)
KJ pr. Pers. 2597 (618 kcal)
Vægt ialt 1848 gram
Vægt pr. Pers. 462 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 562 KJ (133 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 13.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


birtha  -  2012-05-13 17:27:45
en rigtig dejlig ret ,rigtig god til gæstemiddag og meget nem .vi er så glade for retten, så vi tit leger gæster:-)

Amatøren gatsronomen  -  2010-11-26 18:57:51
undskyld men bliver bare så glad når jeg oplever andre der tænker sæson....=)

Beth  -  2009-11-15 11:46:11
God ret. Brugte porrer istedet for squash p.g.a. årstiden og prinsen på grønsagerne.

Beth  -  2009-11-12 09:41:06
Rigtig dejlig ret. Peberfrugt og squash blev udskiftet med porrer. Det havde jeg i køleskabet den dag. Ellers fulgte jeg opskriften. Mums.

Anni09  -  2009-02-07 19:25:03
Rigtigt lækkert, vi fik chilli pasta til, mums mums

Uldimund  -  2008-11-09 10:58:04
Pragtfuld måde at få laks på vi her i huset er meget glad for fisk men det var tit det samme jeg kørte i dette kan varmt anbefales. Knus

Grethe K  -  2008-10-07 15:16:18
Det smager bare så godt

Sine  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god og nem ret, Evt. god med lidt fromage frais med hvidløg i, som dressing

Poul Erik Kristiansen  -  0000-00-00 00:00:00
Kan anbefales