Farverig laks næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
   
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
150 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
150 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 10389 (2473 kcal)
KJ pr. Pers. 2597 (618 kcal)
Vægt ialt 1848 gram
Vægt pr. Pers. 462 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 562 KJ (133 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 13.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)