Brunsviger 05

Brunsviger 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : esbjerggenseren

Indsendt :      Red :
Brunsviger 05, billede 4 Brunsviger 05, billede 1 Brunsviger 05, billede 2 Brunsviger 05, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
Opskrift:
lun mælken og rør gæren ud heri. Blan de øvrige ingredienser i. Slå dejen godt sammen, til den er blank og smidig. Bred dejen ud i en lille smurt bradepande ca. 25x35 cm. og stil den til hævning et lunt sted ca. 20. minutter.

FYLD:
Smelt smørret og tilsæt farin. Giv massen et opkog under omrøring.

Lav nogle fordybninger i dejen og hæld smør/farinblandingen over. Bages midt i oven ca. 25 minutter ved 200 grader C alm. ovn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brunsviger

karakterer:
Opskriften er vist 90002 gange,
og udskrevet 2455 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (45 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 25650 (6107 kcal)
KJ pr. Pers. 2565 (610 kcal)
Vægt ialt 1666 gram
Vægt pr. Pers. 166 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1539 KJ (366 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 44.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-12 18:13:39
Jeg har ikke smagt den endnu, men den har bare at være god, for jeg får gæster :D

  -   2010-03-20 13:28:17
Dejen er nem og lækker at arbejde med, men smager ikke af noget og fyldet smager alt for meget af smør.. Ikke en opskrift jeg vil bruge igen. 2 stjerner herfra..

  -   2009-03-06 21:15:23
Der er rigelig dej og fyldet bliver rimelig fast, så god til dem som ikke kan lide fedtede finger

  -   2008-10-07 13:02:34
Den smager genialt når man laver den rigtig som jeg gjorde:}

  -   2008-04-09 12:32:52
Hvis der kommes en knivspids allehånde i dejen, kommer denne til at smage præcis som bagerens. Det samme gælder med en spsk. mørk sirup i "fyldet".

  -   2007-01-18 12:48:44
Fyldet kan med held tilsættes rosiner.