Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Italiensk squashfad

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashOprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Indsendt :

Italiensk squashfad, billede 4 Italiensk squashfad, billede 1 Italiensk squashfad, billede 2 Italiensk squashfad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Oregano, tørret
0.5 tsk. Basilikum, tørret
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
0.75 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Mozzarella 45+ kugle (den friske) 1 kugle frisk mozzarella vejer ca. 125 gram.
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
    1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.


Opskrift:

Champignon og squash skæres i skiver, og løget hakkes.

Svits champignon og løg i olivenolien, tilsæt squash af et pargange til de er faldet sammen. Tilsæt oregano, basilikum, presset hvidløg og salt.

Tilsæt hakkede tomater og rødvin og lad det simre i ca. 10 minutter.


Læg blandingen i lag med mozzarella i en smurt ildfast fad. Bland parmesan og rasp og drys det ovenpå. Bages ved 200 grader C. alm. ovn, til osten er smeltet.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 53058 gange,
og udskrevet 1391 gange.


Energi:
KJ total 9490 (2259 kcal)
KJ pr. Pers. 2372 (564 kcal)
Vægt ialt 3115 gram
Vægt pr. Pers. 778 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 304 KJ (72 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Italiensk squashfad

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu