Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Squashkage med rosiner

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Squashkage med rosiner, billede 4 Squashkage med rosiner, billede 1 Squashkage med rosiner, billede 2 Squashkage med rosiner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
450 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

350 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
    1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram


Opskrift:

Pisk æg og sukker til en luftig masse. Tilsæt olie.

Bland mel, bagepulver og krydderierne sammen. Rør groftrevet squash, rosiner og melblandingen i æggemassen. Vend de hakkede valnødder i dejen. Kom dejen i en smurt bradepande ca. 23x33 cm.

Bag kagen ca. 45 minutter ved 225 grader C alm. ovn. Prøv med en tandstik om kagen er fast inden den tages ud.

Lad kagen afkøle på en bagerist. Ved servering skæres kagen i passende stykker.

Tips:

Pas på at overfladen ikke bliver for brun. Dæk evt. af med bagepapir.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10175 gange,
og udskrevet 269 gange.


Energi:
KJ total 22834 (5436 kcal)
KJ pr. Pers. 1902 (453 kcal)
Vægt ialt 1668 gram
Vægt pr. Pers. 139 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1368 KJ (325 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 47.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu