Squashkage med kanel og rosiner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
450 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

350 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Energi:
KJ total 22817 (5432 kcal)
KJ pr. Pers. 1901 (452 kcal)
Vægt ialt 1665 gram
Vægt pr. Pers. 138 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1370 KJ (326 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 47.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)