Den hurtige og magreste taziki

Den hurtige og magreste taziki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt af : Christine

Indsendt :      Red :
Den hurtige og magreste taziki, billede 4 Den hurtige og magreste taziki, billede 1 Den hurtige og magreste taziki, billede 2 Den hurtige og magreste taziki, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Fromage frais 0.3 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
   
Opskrift:
Rør fromage fraisen uden at dræne den, men blot som den er, med 2 fed presset hvidløg + salt.

Riv agurken groft, læg det revne agurk i et kaffefilter og pres al saften ud af agurken.

Bland det i hvidløgsblandingen. Stil den evt på køl min ½ time og derefter klar til servering.

Nemt og magert!

Tips:

Den falder altid i god jord hos venner, som vel at bemærke kan lide hvidløg. Server den til hvad du lyster også gerne en wok lavet på blot soyasovs.





karakterer:
Opskriften er vist 72925 gange,
og udskrevet 1762 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (44 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1312 (312 kcal)
KJ pr. Pers. 328 (78 kcal)
Vægt ialt 816 gram
Vægt pr. Pers. 204 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 160 KJ (38 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-23 20:59:10
den er rat god nem og smager rigtig godt

  -   2010-11-05 12:34:30
Virkelig lækker og let. Personligt vil jeg ikke mene, at der er behov for et skvat olie. En 10'er herfra

  -   2009-12-22 15:29:00
Det er en god og nem opskrift på Taziki, og den smager godt, men der skal lidt olivenolie i for at den bliver rigtig god. Jeg ved godt at den så ikke er helt mager, men det er sund olie.