Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Ovnstegt Hamburgerryg

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

HamburgerrygOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt af : Connie Winther

Indsendt :

Ovnstegt Hamburgerryg, billede 4 Ovnstegt Hamburgerryg, billede 1 Ovnstegt Hamburgerryg, billede 2 Ovnstegt Hamburgerryg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Hamburgerryg, rå
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Opskrift:

Forvarm ovnen til 200 grader c alm. ovn.

Tag hamburgerryggen og et stykke folie, smør med smør, jævnt over det hele på den blanke side af folien. Rul hamburgerryggen ind i folien, så den matte side af folien er udad. Læg hamburgerryggen i et ovnfast fad, med lidt vand i , og sæt den i ovnen, time pr kg.

Tips:

Denne måde at tilberede Hamburgerryggen på gør at den ikke mister smager og at den bliver saftig og lækker.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (118 stemmer)

Opskriften er vist 253670 gange,
og udskrevet 5310 gange.


Energi:
KJ total 7620 (1814 kcal)
KJ pr. Pers. 1270 (302 kcal)
Vægt ialt 1500 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (120 kcal)
Protein 18.4 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Hr. Olsen  -  2017-06-28 17:51:41
Glemte da lige at fortælle at det er nemmere at smøre hamburgeren med smør og derefter pakkes i staniol, giver samme resultat men nemmere.

Hr. Olsen  -  2017-06-28 16:52:58
Det er den bedste måde at lave hamburgerryg på, den bliver ikke tør og man smager den røgede smag, kan kun anbefales.

  -  2017-05-29 18:27:21
Meget let at forberede, og SUPER LÆKKERT Evald Storm Sunds

Marie-Rose  -  2017-04-07 13:22:03
Nemt! Meget velsmagende. Kan varmt anbefale.

Fanø  -  2017-02-25 17:50:26
Bruger stegepose - helt perfekt. Stegetiden er ok.

Rikke Hansen  -  2017-02-04 18:58:52
Tror aldrig mere jeg vil koge en hamburgerryg. Det her er simpelthen så godt 👍

Frank  -  2016-10-19 16:25:16
Kanon opfindelse... Ungernes og fars livret, som vi gerne laver når vi er alene hjemme og mor er på arbejde. På den måde bliver der simpelthen bare den lækreste pålæg til dagene efter :-) Og selv farmand kan ikke "bøffe" så idiotsikker en ret;-)

Ruth M  -  2016-10-12 09:54:51
Jeg har brug for at vide om hamburgerryggen skal være i ovnen ved samlet vægt. jeg har to stykker på hver 1,5 kg

Evald Storm  -  2016-02-01 16:52:26
Super måde at tilberede hamburgerryg på, har prøvet flere gange. SPØRGSMÅL.... Er der en der kan svare på hvorfor den matte side på staniol skal vende udad....? Har tænkt på om den blanke side afviser varmen ? Mange tak

Janoba  -  2016-01-02 13:32:58
Fantastisk hamburgerryg den bliver perfekt hver gang

Margit  -  2015-12-31 12:57:56
Hvor lang tid skal 3,5 kg så have. Tænker bare hvis man har delt den i tre stykker. Lyder af meget med 3,5 time

Simon  -  2015-11-13 18:46:50
Perfekt opskrift, lige hvad jeg ledte efter, og godt resultat!

Karin  -  2015-11-09 21:52:10
Skal lave hambugerryg til 30 personer. Kan man mon skiveskære hamburgerryggen inden den pakkes ind for derved spare på tilberedningstiden. Ellers ville den være 7,5 timer!!!

Evald  -  2015-02-19 17:02:55
Super måde ar lave hamburgerryg på. Smager af mere, også som pålæg , har prøvet med sennep og farin. Bare lækker....PRØV DET FOR POKKER 😊🌟🌟🌟

  -  2014-11-03 14:19:02
Skal man pille nettet af når man steger hamburgerryg i ovnen

Martin  -  2014-10-11 08:16:17
Metalfolie har en blank og en mat side på grund af den måde metallet er valset (trykt fladt) på. Metalfoliens evne til at reflektere varme har ikke noget at gøre med den blanke eller den matte side. Hamburgerryggen smager fantastisk lavet på denne måde uanset hvordan folien vender :-)

Kjetil  -  2014-08-29 15:03:36
Hei. Hvorfor skal den blanke side af folien være udad?

Elin  -  2014-08-25 16:30:02
Aldrig fået bedre hamburgerryg. Lagde den blot i glasfad med låg som jeg havde smurt med lidt olie. Derefter i forbavarmet ovn 200 grader. 1 time pr kg hamburgerryg. Så saftig og lækker.

Palle  -  2013-02-21 16:44:40
Hvis du vil langtidsstege den skal du sætte ovnen på 120 grader og så regne 3 timer pr. kilo hamburgerryg.

  -  2013-02-16 09:21:22
Kan man langtidsstege sådan en fyr? Hvor lang tid, og ved hvilke grader?

Kevin  -  2012-03-30 19:53:02
Saftig ja, men den var ikke helt færdig da jeg skar den ud. 1 kgs rulle i 1 time ved 200 grader C og lod den trække udenfor ovnen i 20 min.. Jeg tror ikke man burde pakke den helt ind i staniol, måske kun den nederste del.

Helle   -  2012-02-11 18:45:49
Vi undlod helt staniol og lagde hamburrygen ned i en stegeso, som var smurt med lidt olie. Hamburgerryggen var blot smurt med sennep og resultatet var forbløffende lækkert. Ud kom en lækker sag med sprød skorpe og saftigt kød. Skal helt sikkert prøves igen :o)

Gilli H  -  2012-02-05 17:17:55
Vi smurte hamburgerryggen med fedtstof, dijon sennep og ahornsirup. Pakkede den ind i folie med den matte side udad og ind i ovnen i 60 min. Rigtig lækkert.

ALMIK  -  2011-12-22 13:24:09
Sådan! Perfekt hamburgerryg! Vi valgt at servere den med stuvet ærter og gulerødder, kogte kartofler og flødespinat.

ollie  -  2011-08-03 17:44:54
Kanon go opskrift som kun kan anbefales helt igennem . Har også prøvet med rn skinke med samme resultat uhm uhm lækker ;*+)))

Jones Jr.  -  2011-04-21 17:05:40
Betyder "time pr kg" at den skal være i ovnen i en time pr. kg?

Lars J  -  2010-12-25 22:36:11
Har prøvet 1 gang, og er nu ved at lave den igen - den bliver bare perfekt, langt bedre end hvis denn er kogt!

  -  2009-12-20 15:05:30
Prøv evt. at smørre den ind i en blanding af stærk sennep og brun farin, inden den kommer i ovnen, og brug saften herfra til sovsen, hvadenten det er grønlangkål, eller en lækker karrysovs med fintsnittede løg i.

  -  2008-09-21 07:46:05
helt ret aldrig mere koge en hamburger ryg det er simpelhen bare så lækkert og saftig og nem at lave

  -  2008-07-21 15:28:32
Fantastisk lækker hamburgerryg. Jeg kommer aldrig til at koge sådan én igen. Det her er bare super nemt!