|  | 
						
      					| 4 |  | Kyllingefilet uden skind og ben4  Kyllingefilet uden skind og ben             						1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram. |  
      					|  |  | Salt  Salt             						1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram
 1 dl. 80 gram
 
 |  
      					|  |  | Peber  Peber             						1 tsk. 3 gram 1 spsk. 8 gram
 1 dl. 55 gram
 
 |  
      					| 2 | spsk. | Herbes de Provence, tørret2 spsk. Herbes de Provence, tørret             						Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold |  
      					|  |  |  |  
      					| 2 | fed | Hvidløg2 fed Hvidløg             						Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram. |  
      					| 400 | gram | Løg, pillet vægt400 gram Løg, pillet vægt             						1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt |  
      					| 1 |  | Squash1  Squash             						1 mellem squash vejer ca. 300 gram. 
 1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
 |  
      					| 1 |  | Grøn peberfrugt1  Grøn peberfrugt             						1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt. |  
      					| 1 |  | Rød peberfrugt1  Rød peberfrugt             						1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt. |  
      					| 1 |  | Gul peberfrugt1  Gul peberfrugt             						1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt. |  
      					| 5 | spsk. | Olivenolie5 spsk. Olivenolie             						Mål/Vægt 1 tsk. 5 gram
 1 spsk. 14 gram
 1 dl. 90 gram
 
 |  
      					| 1 | ds. | Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g             						1 dåse vejer normalt 400 g. |  
      					|  |  | Salt  Salt             						1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram
 1 dl. 80 gram
 
 |  
      					|  |  | Peber  Peber             						1 tsk. 3 gram 1 spsk. 8 gram
 1 dl. 55 gram
 
 |  
      					| 2 | spsk. | Persille, frisk2 spsk. Persille, frisk             						Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram. |  
      					|  |  |  |  
      					|  |  | Pynt: |  
      					|  |  | Basilikum, frisk  Basilikum, frisk             						1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram. |  
      					|  |  |  |  
      					|  |  | Tilbehør: |  
      					| 7 | dl. | Vand7 dl. Vand             						1 tsk. 5 gram 1 spsk. 15 gram
 1 dl. 100 gram
 
 |  
      					| 4 | dl. | Ris4 dl. Ris             						1 dl. ris vejer ca. 80 gram. 
 80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
 |  
      					| 1 | tsk. | Salt1 tsk. Salt             						1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram
 1 dl. 80 gram
 
 |  
      					|  |  |  |  |  | Gnid kyllingefileterne med salt, peber og Herbes de Provense. 
 Pil og hak hvidløg og løg. Skyl grønsagerne. Skær squashen i tern. Halver peberfrugterne og fjern kernerne og den hvide membran og stilkefæstet - striml peberfrugten groft.
 
 Opvarm 2 spsk. olie på en stor stegepande. Læg kyllingefileterne i og sted ca. 8 minutter. Vend og steg yderlig i ca. 5 minutter, eller indtil kyllingekødet er gennemstegt. Tag kødet op af panden, og hold det varmt.
 
 Hæld resten af olien på stegepanden. Kom løg, hvidløg, squash og peberfrugt i. Svits under omrøring i ca. 10 minutter, eller indtil grøntsagerne er bløde. Hæld de flåede tomater i og krydr.
 
 Læg låg på og lad det småkoge i ca. 10 minutter. Rør persille i og læg kyllingefileterne ovenpå. Læg låget på og lad det småkoge i yderligere 5 minutter.
 
 Pynt med basilikum og server retten med ris eller couscous til.
 
 
 
 |