Mørbrad fad med chamipnon

Mørbrad fad med chamipnon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Anja

Indsendt :      Red :
Mørbrad fad med chamipnon, billede 4 Mørbrad fad med chamipnon, billede 1 Mørbrad fad med chamipnon, billede 2 Mørbrad fad med chamipnon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad afpudset
2 glashele champignon
300 g.bacon i tern
2 breveKnorr chamignon/svampe sauce
 Salt
 peber
 
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Mørbraderne skæres i ca. 3 cm skiver og bankes flade med håndfladen. Disse steges på panden i 1-2 min. på hver side. Tages af og ligges i ildfast fad.

Bacon svitses på panden og overskydende fedt hældes fra. Champignonerne steges med i et par minutter. Drysses over mørbraderne.

Knorr saucen tilberedes efter opskriften på pakken. Saucen hældes over kød og champignon.

Fadet sættes i ovnen ved ca. 200 grader C alm. ovn i ca. 30-40 minutter.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 79420 gange,
og udskrevet 2791 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-23 19:03:42
Men ved i hvad? Den smager virkelig godt! Jeg laver dog ris til - det suger mere sovs end kartofler :-D

  -   2012-01-21 17:41:57
Det er da ikke en opskrift når man bruger færdigsovs, det er en ommer!

  -   2009-03-22 14:03:11
Hvorfor ikke berige en god mørbrad med friske champignon i hjemmelavet sovs- Det gør også retten billigere.

  -   2007-12-14 14:01:41
Champignon på glas er SÅÅ synd.. de smager helt forkert