Fiskeruller med rejesovs

Fiskeruller med rejesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Fiskeruller med rejesovs, billede 4 Fiskeruller med rejesovs, billede 1 Fiskeruller med rejesovs, billede 2 Fiskeruller med rejesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 rødtunge- el. rødspættefileter
8 skiverferskrøget laks
 salt
 peber
1 dl.hvidvin tør
0.5 citron saft heraf
450 g.spinat helbladet frost
 
 Rejesovs:
2.5 dl.fiskebouillon
2.5 dl.piskefløde
1 dl.hvidvin
0.5 citron saft heraf
150 g.pillede rejer
 
 Melbolle:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Lakseskiverne, der ikke skal være for brede, lægges på fisken. Salt, peber drysses over. Rulles sammen, lægges i ildfast fad med spinat, Hvidvin og citronsaft hældes over.

Fadet sættes midt i ovnen ved 225 grader i 20-25 minutter.

Fiskebouillon koges til sovs med piskefløde, lidt hvidvin og smages til med citronsaft og evt. peber. Jævnes lidt med melbolle.
Rejerne varmes med, men må ikke koge. Hældes over fisken.

Serveres med grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 37873 gange,
og udskrevet 734 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu