Coq au vin, hane i rødvin
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Frankrig Tilberedningstid : 60 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Coq au vin er en klassisk fransk opskrift med hane i rødvin.
Da haner er svære at skaffe i danmark bruges der gerne kyllinger, vælg gerne en stor kylling på 1600 gram.
|
Opskriften er vist 153948 gange,
og udskrevet 12098 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Vinni - 2012-09-26 12:46:59 Jeg kommer nogle halve champignonger i for at få smagen i sousen og så fisker jeg dem op igen og tilsætter nogle ristede før jeg server anette - 2011-01-02 13:47:44 super god og dejlig ret..alle i familien er glade for den.. sp - 2008-09-01 10:02:35 Jeg bruger hverken creme fraiche eller fløde, da det ikke hører hjemme i denne franske ret. anonym - 2008-03-17 11:16:20 Hanne - Det ville være dumt at gøre da du derved mister en del af smagen i selve saucen, men ganske enig i at nyristede champignioner er bedre end triste trælse kogte af samme slags Hanne - 2007-06-18 09:12:45 Champignion ristes og tilsættes til sidst, så er de bedst Carsten - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god og enkel ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne