Coq au vin, hane i rødvin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
150 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Laurbærblade
Timian, tørret
0.5 dl. Cognac 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
   
  Smørbolle:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 16850 (4012 kcal)
KJ pr. Pers. 4212 (1003 kcal)
Vægt ialt 3337 gram
Vægt pr. Pers. 834 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 504 KJ (120 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)