Torsk i sherry

Torsk i sherry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :     

Ingredienser:
1 torsk
50-100 g.smør eller margarine
2 spsk.hvedemel
1 lille håndfuld salt
 lidt stødt peber
2 store løg
 
Opskrift:
Tag skindet og ben af torsken. Skær fisken i pæne store stykker. Et lag smør eller margarine i bunden af et ildfast fad. Herover et lag torsk, der er vendt i mel. Herover drysses de hakkede løg. Derefter endnu et lag smør eller margarine. Det hele overhældes med ¼ flaske madsherry. Læg låg på og lad fadet stå i 20-30 minutter i ovnen.

Serveres med mage hvide kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9951 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu