Fiskeret fra Læsø

Fiskeret fra Læsø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     
Fiskeret fra Læsø, billede 4 Fiskeret fra Læsø, billede 1 Fiskeret fra Læsø, billede 2 Fiskeret fra Læsø, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 store rødspættefileter
12 hummerhaler
 
 Hvidvinssauce:
250 g.friske champignoner
4 dl.fiskebouillon
2 dl.hvidvin
2 dl.piskefløde
75 g.smør
 jævning
 salt
 hvid peber
 
 Pynt:
 Dild
 
Opskrift:
Fiskefileterne rulles let sammen om hummerhaler og stilles i et ildfast fad, ret tæt og evt. med tandstikker til at holde sammen på rullerne.

Sauce:
De rensede og finskåret champignoner dampes i lidt smør og derefter tilsættes fiskebouillon, og en tør hvidvin, evt. lidt citronsaft, fløde og krydderier. Saucen koges nogle minutter, jævnes og smages til.

Hæld saucen over fisken. Dæk med Alufolie. bag fisken i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 24463 gange,
og udskrevet 413 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu