Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Skinkestang 03

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ret : Forretter

Hovedingrediens : Svinekød

Kogt skinkeIndsendt :


Skinkestang 03, billede 4 Skinkestang 03, billede 1 Skinkestang 03, billede 2 Skinkestang 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Fyld:
500 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Skinketern, kogte
75 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
    1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
425 gram Butterdej
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.


Opskrift:

champignos brunes på panden uden fedtstof.

flødeost, salt, sennep, 2-3 spsk. fint klippet purløg blandes. Der tilsættes de brunede champignon samt skinken.

Butterdej rulles ud til en firkant. Fyldet lægges i midten af butterdejen. Denne lukkes sammen til et firkantet, fladt stykke.

Pensles med æg.

Bages 30-35 min ved 200 grader C. alm. ovn.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (93 stemmer)

Opskriften er vist 325332 gange,
og udskrevet 8345 gange.


Energi:
KJ total 12313 (2931 kcal)
KJ pr. Pers. 2052 (488 kcal)
Vægt ialt 1187 gram
Vægt pr. Pers. 197 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1037 KJ (246 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 16.6 gram
Kulhydrat 18.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Skinkestang 03

Elsker en god skinkestang   -  2017-11-25 19:29:46
Elsker den her skinkestang! Min kæreste bliver forelsket i mig hver gang jeg laver den, siger han❤️ Tusind tak for opskriften!

Madelskeren.  -  2016-10-17 10:53:35
Den er bare god 😋

Ulrik  -  2016-03-22 10:43:15
Ja, den kan fryses. Vi har gjort det flere gange, og altid inden bagning (og inden den pensles med æg)

Helle  -  2016-03-14 18:00:04
Jeg er vild med den her - og det er min familie heldigvis også. Jeg variere den hver gang. Jeg vil gerne " snyde" grønsager i dem og her er denne ret perfekt. Man kan komme alle mulige i. Jeg bruger som tegl dem der trænger til at blive brugt. I dag er der således rød peber frugt, en porre, to håndfulde grønkål og en lille rest spinat i. Jeg havde også fem- seks små stegte kyllingefileter til rest fra weekenden, så dem blandede jeg med skinken. Kun fantasien sætter grænserne for denne ret.

Hg  -  2015-10-10 18:00:18
Kan den fryses? Hvis ja, hvad er så bedst før eller efter bagning?

Rikke  -  2015-02-23 20:03:38
Kan den fryses ned? :-)

Eva  -  2014-04-10 09:55:04
Supergod ret. Som variation er det godt med peberfrugt og bacon i også. Havde også kun en slags sennep - taffelsennep - og det fungerede fint :-)

Kitten  -  2013-03-10 12:41:47
Smager rigtig godt med Pikant ost.

Nina Christensen   -  2013-03-09 10:17:14
Brugte fløde ost med krydderurter og hvidløg og det smagte også fantastisk så det er bestemt ikke sidste gang det bliver lavet 10 her fra :-)

B&J  -  2013-02-10 11:03:36
Det smager sååååå godt, og rigtig nem at lave og man kan lave den i små pakker også perfekt til en lille forret...

mads  -  2012-11-26 16:04:44
er lige fylt 10 og jeg synes at den er let at lave og den smager got

Gizmo  -  2012-03-29 13:19:46
Vi får champignonsovs og kartofler til når vi får skinkestang til aftensmad. Det kan anbefales.

Søs  -  2011-05-31 18:50:37
de er rigtig gode, brugte dog 2 pk. Skinke, og 250 g. champingon istedet.

Helle  -  2010-12-25 09:41:00
Et hit der kan bruges altid... både som forret, mellemret og med som mad til skolekomsammener :O) alle elsker den..

Mette  -  2010-06-17 09:39:31
Muuummms, det er et sikkert hit til hverdag og festlige lejligheder - men pas på med senneppen.

Per  -  2009-02-09 14:47:36
Det må være kogt skinke der skal bruges her

  -  2008-07-14 15:08:23
Det smager jo MAX godt. Og så har man råd til det, når man er studerende. hehe

Mrs. Oak  -  2007-08-30 07:55:31
Den smager fantastisk og er egentlig meget nem og lave. Er altid et hit når jeg servere den for mine gæster

michelle  -  2007-06-05 23:43:05
Kanon lækker.. den skal man ikk gå glip af :D

Inger  -  2007-04-08 10:31:43
Nem og hurtig smager godt