Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Sydstatskylling

Antal: 4 Portioner

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

Kylling helOprindelsesland : USA - Amerika - Amerikansk - Amerikanske

Indsendt :


Ingredienser:
1 stor kylling
1 tsk.salt
0.25 tsk.nymalt peber
1 knsp.safran
2-3 spsk.smør eller margarine
2 spsk.whisky eller cognac
2 dl.creme fraiche
2 tomater
1 lille pose majskorn
1 lille pose dybfrosne ærter
 


Opskrift:

Del kyllingen i portionsstykker. Gnid den ind med en blanding af salt, peber og safran, og brun kødet. Hæld whisky eller cognac over og tænd med en tændstik. Når flammerne er død bort, helles 3 spsk. creme fraiche over. Lige før kødet er færdig tilsættes tomatbåde, majs og ærter, samt resten af creme fraiche. Varm godt og smag til med salt og peber. Serveres med brød og grøn salat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10795 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


MJ  -  2014-11-29 16:56:54
En ret fra min barndom. Comfort food. Retten virker umiddelbar som et levn fra 70'erne, men drop bare fordommene. Safran og whisky giver denne ret en unik og lækker smag. En sikker vinder!

Vivi  -  0000-00-00 00:00:00
hvor lang tid skal retten have, og ved hvilken temp.