Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Italiensk Mørbrad

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinemørbrad i stykkerOprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Indsendt af : Heidi

Indsendt :

Italiensk Mørbrad, billede 4 Italiensk Mørbrad, billede 1 Italiensk Mørbrad, billede 2 Italiensk Mørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
100 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
100 gram Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

  Sauce: 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Karry
0.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Afpuds mørbraden og skær den på skrå i 2-3 cm. bøffer. Krydres med salt og peber og steges let på panden. Lægges i et ildfast fad og pensles med sennep, derpå lægges 1 skive røget skinke og 1 skive ost.


Sauce:
Løget hakkes og brunes på panden. Karry og lidt mel drysses over. 1 lille ds. tomatpure tilsættes samt 1/4 l. fløde, røres sammen og hældes over mørbraden.

Stilles i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn ca. 1/2 time.

Tips:

Tilbehør :
ris, flytes og salat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (119 stemmer)

Opskriften er vist 156995 gange,
og udskrevet 7780 gange.


Energi:
KJ total 9671 (2302 kcal)
KJ pr. Pers. 2417 (575 kcal)
Vægt ialt 1325 gram
Vægt pr. Pers. 331 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 729 KJ (173 kcal)
Protein 14.9 gram
Fedt 11.3 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Allan  -  2016-04-17 11:01:44
Smager bare rigtig godt, men der skal laves ekstra sovs, har lavet den en del gange, den vinder hver gang

Jonna  -  2012-03-16 08:31:46
Super opskrift! Lagde tomatskiver på sammen med ost og skinke...

Bettina  -  2010-11-24 14:01:12
Super lækker ret, vi er blevet helt vilde med den og alle der får den spørg efter opskriften

Lis  -  2010-07-24 13:28:38
Det var cancan for ganen. Lavede den for første gang i går for søn og svigerdatter. Alle var begejstrede. Inden jeg satte fadet i ovnen, kom jeg revet mozarella over. Da retten var færdig pyntede jeg med baconstykker. I stedet for ris serverede jeg italienske flødekartofler.

nette  -  2010-04-09 15:39:28
den er super lækker

Sandra  -  2009-07-18 12:31:39
Kanon opskrift! Hele familien elsker den. (:

Nanna  -  2009-04-06 18:41:33
den smager jo helt vildt godt.... :)

Heide  -  2008-09-01 18:31:57
Der skal bruges dobbelt portion sauce - ellers er der ikke nok til at dække mørbraden,og heller ikke nok til risene!

Dorthe  -  2008-02-21 08:47:20
SÅ lækker,-helt speciel...

Martin  -  2008-02-09 14:40:01
man kan også putte lidt bacon i. det smager rigtig godt!

Caramba  -  2007-09-18 19:48:38
Retten får et dejligt pift,hvis du holder osten(mozarella) tilbage til du har hældt saucen på. Den fede udgave af saucen, 1 flaske tomat puré til en halv l. piske....puhaa men smager skøøønt..

Tina  -  2007-02-25 11:48:19
Smager dejligt. Man kan dog lave karrysaucen mindre fed ved at bruge mælk og så jævne med maizena.

Heidi  -  2007-02-14 13:45:35
Hvis der ønskes mere sauce, kommes der bare lidt mere puré og fløde på panden, og smages til derefter.

Jesper  -  0000-00-00 00:00:00
Perfekt Konen og ungerne var så glade for denne ret at vi har fået den 4 gange på 14 dage

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Lige lidt nok sauce til ris syntes jeg.

anett, anika og far  -  0000-00-00 00:00:00
Den smager rigtig godt!

Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
Retten kan også laves med koteletter i stedet for mørbrad, og bacon i stedet for skinke.