Rosmarin-marineret svinemørbrad

Rosmarin-marineret svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tove

Indsendt :      Red :
Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 4 Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 1 Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 2 Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
   
  Marinade:
1.5 tsk. Rosmarin, tørret
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1.5 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Basilikum, tørret
   
  Sauce:
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Bland ingredienserne til marinaden som efterfølgende gnides ind i kødet. Lad det marinere tildækket i et fad i køleskabet i mindst 3-4 timer.

Tag så kødet op, men gem den marinade der måtte være tilbage til senere. Brun kødet ved god varme på en slip let pande og læg den i en lille bradepande. Hæld evt. overskydende marinade ved sammen med 1 dl vand og sæt det i en kold ovn.

Tænd ovnen på 160 og steg kødet i ca. 35 min. Lad kødet hvile i stanniol i 15 min.

Sauce:
Kog stegesky og bouillon op, jævn med majsstivelse udrørt i vand, tilsæt evt. kulør og smag til med salt og peber.

Server med ris (evt. blandet med vilde ris) kogte grønsager f.eks. gulerødder og broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 98918 gange,
og udskrevet 2052 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3153 (750 kcal)
KJ pr. Pers. 788 (187 kcal)
Vægt ialt 743 gram
Vægt pr. Pers. 185 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 424 KJ (101 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-24 20:37:39
Alt for lang ovntid. Brug et ovntermometer for at undgå at kødet bliver tørt.

  -   2015-11-08 16:08:12
Super god marinade, der giver kødet et smagsmæssigt pift.

  -   2013-03-19 10:54:57
Super! Nem at lave og smager fantastisk godt. Allerede en af favoritterne.

  -   2009-03-21 07:47:17
Er også god på en grill

  -   2008-12-22 17:46:41
Super god smag - marinaden er bare god. Pas dog på når du laver sovsen - den kan være salt nok uden at tilsætte ekstra.

  -   2008-10-16 10:35:01
Lod den marinere i et lille døgn - super.

  -   2005-01-01 01:01:01
Super marinade. Brugte frisk rosmarin og basilikum.

  -   2005-01-01 01:01:01
Super marinade. Brugte frisk rosmarin og basilikum.