Farsbrød med italiensk smag næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 skiver Toastbrød, fint 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Tomatjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 tsk. Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
80 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
150 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
7 Laurbærblade
   
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oregano, tørret
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Tomatsalat:
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
Energi:
KJ total 14782 (3519 kcal)
KJ pr. Pers. 3695 (879 kcal)
Vægt ialt 3258 gram
Vægt pr. Pers. 814 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 453 KJ (108 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)