Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Tomatsuppe III

Antal:
Pers. 3 Pers.
Ret : Suppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager

Tomat - TomaterFedtfattig opskrift

Indsendt af : Aricana

Indsendt :

Tomatsuppe III, billede 4 Tomatsuppe III, billede 1 Tomatsuppe III, billede 2 Tomatsuppe III, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
8 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

evt. Suppehorn Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
    Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram


Opskrift:

Løget hakkes og svitses.

Bouillon, tomater og tomatpure blandes i gryden og det hele koger ca. 20 minutter.

Smag til med salt og peber.

Hvis man ønsker pasta til suppen koges den, og tilsættes derefter.

Tips:

Dette er en helt utrolig billig middag. Og meget velsmagende efter min mening.

Hvis man er til fisk, skulle den efter sigende være lækker at tilsætte fiske boller.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (138 stemmer)

Opskriften er vist 166838 gange,
og udskrevet 3743 gange.


Energi:
KJ total 1879 (447 kcal)
KJ pr. Pers. 626 (149 kcal)
Vægt ialt 2070 gram
Vægt pr. Pers. 690 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 90 KJ (21 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Michelle  -  2017-08-02 15:20:20
Kan man godt bruge en okseboullion i stedet for hønsebouillion??

Bo  -  2016-09-30 16:10:07
Har lige lavet denne opskrift.. dog tilføjede jeg fløde og en god håndfuld oregano.

Marie  -  2012-07-24 20:06:05
Den er ikke vildt spændende... lidt kedelig :-)

Anni  -  2011-12-20 12:35:50
Jeg synes også umiddelbart at der var meget løg i, men det hjalp da jeg blendede og siede den. Derudover tilsatte jeg ca en dl fløde og lidt basilikum.

Mille  -  2010-01-28 17:23:19
puha der er alt for meget løg i! et løg er rigeligt!

cecilie  -  2009-12-07 11:43:52
endelig fandt man en simpel og nem tomatsuppe:) men hvis man lige tilføjer lidt hvidløg og basilikum og kommer en dåse flåede tomater i og en dåse hakkede, så er den bare kanon god og meget fedtfattig også:)

Mille0  -  2008-08-05 19:03:32
Rigtig god suppe, vi valgte så at putte ærter i og ristet bacon, og det kan også anbefals :)

amalie  -  2006-12-11 20:55:55
det ville være en god idee med boller til

Sheila06  -  0000-00-00 00:00:00
Jeps, fiskeboller er simpelthen mums i tomatsuppe!

[email protected]  -  0000-00-00 00:00:00
blended blegselleri forhøjer smagen