Gammeldags Tomatsuppe med friske tomater
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : cjp Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at bringe en gryde vand i kog, og skold tomaterne, pil skallen af og skær tomaterne i både.
Pil løgne og del dem i 8 stykker. Hæld det hele i en stor gryde med bouillon og hvidløgene. lad den koge i ca 3 timer. Blend den med en stavblender og hæl kødbollerne i. Kog suppehornene og hæld dem i. smag til med salt og servere. Serveres evt. flutes eller andet godt brød. |
|
Opskriften er vist 157602 gange,
og udskrevet 3206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (40 stemmer) |
|
Kommentarer MPW - 2012-01-08 13:29:09 Mangler man lidt krydret smag, kan man evt. lige tilsætte en rød chili, som man lige hakker. Husk dog at fjerne kernerne. Så får den et lille bid, men er på ingen måde stærk (jeg er selv ret sart med stærk mad). - 2011-01-20 12:23:01 Jeg tilsætter fløde så den bliver mere cremet og på toppen pebberodssalat og brasilikum, men hvor er der mange varitoner på tomatsupper. Rikke - 2010-09-17 22:54:41 Havde nok forventet en hel anden smag af tomat. Suppen er meget sød synes jeg, der mangler noget krydderi i den. MW - 2010-09-11 12:02:08 tilsæt basilikum helst frisk det giver lige suppen et extra pift smager kanon Mikkel - 2010-09-11 12:00:38 lækker og nem suppe vil dog spare lidt på løgene næste gang da de giver lidt for meget smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne