Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thai kødboller med jordnøddesauce

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :


Thai kødboller med jordnøddesauce, billede 4 Thai kødboller med jordnøddesauce, billede 1 Thai kødboller med jordnøddesauce, billede 2 Thai kødboller med jordnøddesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket magert oksekød
 hvedemel til panering
 Vegetabilsk olie til stegning
2 spsk.hakket frisk koriander
 
 Jordnøddesauce:
1 spsk.rød karrypasta
2 spsk.grovkornet jordnøddesmør
1 spsk.sammenpresset brun farin
1 spsk.citronsaft
3 dl.kokosmælk
 


Opskrift:

Rul det hakkede oksekød til små kødboller og ven dem i et tyndt lag mel. Friter kødbollerne, til de er gyldenbrune og gennemstegte. Dryp af på fedtsugende papir.

Jordnøddesauce:
Fjern det meste af olien fra panden, men lad 1 spsk blive tilbage. Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut. Tilsæt alle øvrige ingredienser, undtagen koriander og kog op.

Tilsæt kødbollerne og skru ned for blusset. Lad retten simre i 5 minutter, til saucen begynder at jævne.

Drys koriander over retten og server.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 12619 gange,
og udskrevet 263 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Thai kødboller med jordnøddesauce

mig  -  2009-05-05 11:00:57
kunne man komme lidt grønsager i??? bambusskud, vandkastanjer??? løg evt?? lyder ellers lækkert

AK  -  2008-08-12 13:23:50
Super nem i forhold til mange andre asiatiske retter, og rigtig lækker.