Chokoladekage 37

Chokoladekage 37, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Chokoladekage 37, billede 4 Chokoladekage 37, billede 1 Chokoladekage 37, billede 2 Chokoladekage 37, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
420 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
4 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Bland mel og bagepulver og vanillesukker sammen og bland det i æggesnapsen.

Smelt margarine og bland det i mælken. Kom kogende vand og kakao og bland det hele sammen.

Hæld dejen i en smurt bradepande ca. 23x33 cm og stil den i forvarmet ovn på 200 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter.

Kom evt. en glasur med flormelis og lidt kakao, og en eller to æggehvider og evt. drys kokosmel over.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage

karakterer:
Opskriften er vist 143090 gange,
og udskrevet 4848 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (155 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 27777 (6613 kcal)
KJ pr. Pers. 2314 (551 kcal)
Vægt ialt 2143 gram
Vægt pr. Pers. 178 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1296 KJ (308 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 47.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-13 14:55:15
Jeg skulle lave kage til min klasse, og jeg lavede den til 32 pers. Og da jeg havde blandet æg, sukker, mel, bagepulver og vaniliesukker sammen blev det er rigtig fast dej, som om man skulle lave brød dej.. Og da jeg så blandede det sammen med kakao, kogende vand, margarine og mælk sammen blev det rigtig flydende. Men den ser da lidt rigtig ud når man kigger på dejen og på billedet ligner det da lidt!

  -   2012-09-13 14:08:21
Den ser lækker ud, men vi forstår ikke at alle siger den synker, for på billedet pupper den op i midten. Glæder os til at spise den! Nam-nam!

  -   2012-09-13 09:25:32
Den ser rigtig lækker ud! MUMS!!

  -   2012-09-12 20:50:26
Der står jo ikke hvornår der skal vaniliesukker og margarine i!

  -   2012-09-09 14:39:05
Dejen smager ihvertfald godt ;-) kagen er lige sat ind :D

  -   2012-08-10 19:55:35
super kage og meget nemt at lave :)

  -   2011-10-18 10:25:12
Min 8-årige datter har lige bagt kagen helt selv. Stolt mor, glad pige og kanon kage!!!

  -   2011-09-23 20:18:27
Kagen blev mislykket!!!!! Selvom vi fulgte opskriften ! Ad og øv :)

  -   2011-08-24 21:40:42
Må indrømme at jeg blev lidt skuffet over denne kage, ikke den bedste chokoladekage jeg har smagt..

  -   2011-03-08 16:41:37
den ser lækker ud

  -   2011-01-18 14:23:00
Ekstrem god chokoladekage

  -   2010-11-22 14:28:07
Super god kage.. Dog skal man putte meget mindre sukker i, og meget mere kakao i!.. Hvis den skal i forme skal der dog c. 100 G mel mere i...

  -   2010-11-10 17:32:29
jeg er lidt bekymret for at den synker i midten, hvad skal jeg gøre?

  -   2010-11-09 15:27:57
Såé håper jeg den smager godt(;

  -   2010-08-25 18:32:31
kan man lave kagen i en rund form? :D

  -   2010-05-13 19:31:50
jeg skal til at lave denne her kage, så ville bare spørge, om den er hård eller blød?(:'

  -   2010-05-08 15:00:55
jeg har lige puttet den i ovnen! håber den smager godt!(;

  -   2010-03-24 13:10:24
det med at den synker i midten er fordi den ikke har fået helt nok inde i midten.. min gjorde det også..;)

  -   2010-03-12 13:17:13
Jeg har lige sat den i ovnen:) Nu håber jeg bare den smager godt. Jeg har lige tilføjet Daim stykker og 1½ spk mere kakao:D

  -   2010-02-11 15:59:13
Jeg syntes at den smager godt -men jeg puttede altså mere mel i da det ikk ville hænge sammen;-)

  -   2010-01-24 13:39:37
Super go´, men prøv med chokolade stykker.. og ikke i former!.. så skal der i hvert fald mere mel i! =)

  -   2009-12-21 13:36:01
Rigtig god kage og lækker glassur... Prøv glassuren med lidt ekstra kakao;). Men eller rigtig god!

  -   2009-09-07 19:01:43
er 5 æg til femten personer ikke ret meget!? ö

  -   2009-06-10 13:48:23
hej nu har jeg bagt kagen to gange den er bare mums. men bagt den som der står men men den synker i midten, hvad gør jeg galt her??

  -   2008-07-02 20:02:08
den er super, prøv med lidt revet appelsin skræl.ddet er os lækkert..

  -   2008-03-11 11:16:25
Super lækker kage. Dog er den bedst med lidt (eller meget) mindre sukker og en spsk. mere kakao. Mums

  -   2007-09-17 14:03:17
jaa det skal alle kager men ja det skal den ( den er super lækker..)

  -   2007-04-19 22:04:13
skal kagen være koldt når man skal til kom glasur på

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er rigtig god! Specielt hvis man tilføjer nogler nødder og noget rå chokolade! mmh :)