Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Mexikansk kyllingelasagne

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingefiletOprindelsesland : Mexico - Mexicansk - Mexicanske

Indsendt :

Mexikansk kyllingelasagne, billede 4 Mexikansk kyllingelasagne, billede 1 Mexikansk kyllingelasagne, billede 2 Mexikansk kyllingelasagne, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
lidt Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Karry, madras
   
  Sauce:
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 tsk. Fajita Spice Mix Fajita Spice Mix er fra Santa maria, deres tex mex sortiment.

1 pose Fajita Spice Mix vejer 30 gram.
2 tsk. Karry, madras
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oregano, tørret
   
9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
450 gram Helbladet spinat, dybfrost
200 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
    Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram


Opskrift:

Tø spinaten op, og hak den groft med en kniv.

Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry.

Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde. Hæld tomaterne i gryden sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne. Lad denne sauce koge i 15 minutter, og smag den så evt. til med flere krydderier. Den må gerne være stærk, da spinaten tager noget af smagen.

Smør et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sauce over, læg et lag spinat samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sauce og ost.

Lad den gerne trække lidt, inden den bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 1/2 time.

Serveres med en god salat



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (134 stemmer)

Opskriften er vist 152716 gange,
og udskrevet 5315 gange.


Energi:
KJ total 12766 (3039 kcal)
KJ pr. Pers. 3191 (759 kcal)
Vægt ialt 2564 gram
Vægt pr. Pers. 641 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 497 KJ (118 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Henrik  -  2016-12-20 12:23:11
Fantastisk opskrift. Jeg skiftede dog fløden ud med Cremefin men det tog intet af smagen.

Michelle  -  2016-08-26 00:17:08
Jeg har aldrig brugt ketchup til denne ret, men ser nu at det står under fremgangsmåden, men ikke i ingredienslisten. Så hvor meget skal der i om noget overhovedet?

Carolina  -  2015-03-31 15:24:47
Ja, den er super god. Tænker på om man kan lægge den sammen dagen før den skal bages og bruges, så ville jeg lave den til buffeten til min datters konfirmation. Nogen der har prøvet ?

Tennis  -  2014-07-10 23:30:38
rigtig go lasagne, kan kun anbefales.

Jeanne  -  2011-08-27 21:06:52
Nu har jeg serveret den 2 gange både for børn og voksne, og alle der har bare rost den helt vildt. Mine børnebørn bad deres mor om opskriften - super lækker - og jeg har fulgt opskriften. Karakteren herfra er bare i top 10!

Kristina  -  2011-08-01 14:02:48
Vi fik serveret denne lasagne på min efterskole, og ALLE var helt vilde med den. Selv dem der ikke kunne lide spinat. Pga. dette var køkkenet nødt til at lave dobbelt så meget af denne som af deres almindelige lasagne. Det siger lidt om denne fantastiske ret! Karakter: 10 :-)

Jørgen  -  2008-08-29 19:08:46
Den største ros til denne ret og er man til lasagne, så får man en stor smagsoplevelse. Den skal have top karakter.

Louise Jensen  -  2008-01-27 09:30:50
Alle var totalt vilde med den!! brugte salsa medium i stedet for hakkede tomater (pga mangel på hakkede tomater :D ), og mælk i stedet for fløde, og den blev stadig rigtig lækker!

Helle  -  2008-01-25 19:12:26
Super lækker! Lavede den uden ost og fløde, men med lidt monay sauce 5%, så den blev fedtfattig - MUMS

katrine  -  0000-00-00 00:00:00
Den opskrift er bare for lækker, jeg foretrækker den dog uden ost og fløde

kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
lavet den da vi skulle have gæster, de hvar helt ville og skulle have opskriften med hjem.

gumstar  -  0000-00-00 00:00:00
Det her smager bare super godt. men svits løgene i lidt chili for extra smag

Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
Super opskrift! Er eftehånden blevet lavet nogle gange!

Christian Schmidt  -  0000-00-00 00:00:00
Mega god ret. Den kan med fordel spædes op med en masse hvidløg, og med hvidløgsflutes som tilbehør.

sanne  -  0000-00-00 00:00:00
Smadder god lasagne. Kunderne er helt vilde med den