Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort)

Antal: 2 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer

Tigerrejer, råOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :


Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort), billede 4 Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort), billede 1 Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort), billede 2 Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.tigerrejer
 
1 nipgroft sort peber
1 nipfint salt
0.5 tsk.hvidt bagepulver
1 dl.hvedemel
1 fedhvidløg
1 dl.koldt vand
 
 Friture:
5 dl.vegetabilsk olie (vindruekerneolie)
 


Opskrift:

Pil hvidløgsfedet og hak det meget fint Hvis du bruger frosne rejer så tø dem op og tør dem godt af (tør dem godt af så de ikke er våde!)

Bland resten af ingredienserne med hvidløget og lad dejen stå og hvile i ca. 10 min

Varm olien op til den ryger Vend en reje i dejen så den er helt dækket. Læg den forsigtigt ned i den varme olie. Lad rejerne dybstege i olien i ca. 4 min. (vend dem en gang så de får ca. 2 min. på hver side) Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir (f.eks. køkkenrulle!)

Spises med Sød chilisovs



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (19 stemmer)

Opskriften er vist 49593 gange,
og udskrevet 1325 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort)

Thea81  -  2013-02-13 18:53:46
De blev perfekte, nøjagtig som dem man får på den kinesiske, og det tog kun 25 min ialt. Det er ikke sidste gang at vi får sådan en forret

Per  -  2008-03-12 10:52:06
Olien må være til stegningen og skal ikke blandes i dejen