Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kung Pao kylling

Antal: 2-3 

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingefiletOprindelsesland : Kina - Kinesisk - Kinesiske

Indsendt :




Ingredienser:
3 kyllingefileter, uden skind og ben, skåret i 2 cm terninger
 
 Marinade:
1 lilleæg
1 1/2 spsk.maizenamel
1 spsk.soyasauce
1 spsk.olie (majsolie el. jordnøddeolie - ikke oliven)
 
 Sauce:
2 tsk.maizenamel
1 1/2 spsk.koldt vand
3 spsk.soyasauce
2 spsk.tør sherry (eller sake)
1 1/2 spsk.kinesisk sort eddike
1 spsk.sukker
2 tsk.sesamolie
3 spsk.olie (majs el. jordnøddeolie - ikke oliven)
3-5 tørrede chilipebre, stilke, frø og skillevægge fjernes, groft hakket. (husk at tage handsker på da dine fingre ellers vil brænde)
1 tsk.frisk ingefær, revet
1 lillehvidløg, meget fint hakket, men ikke presset.
100 g.bambusskud (fra dåse), skåret i 2 cm terninger.
4 forårsløg, skåret i 2 cm skiver
3 spsk.usaltede jordnødder
 


Tilbehør:
Serveres med jasminris.
Opskrift:

Pisk ægget i en skål og kom kyllingestykkerne i. Drys maizenamel i og bland det. Rør soyasauce og olie i og mariner kødet i 30 min.

Bland de 2 spsk. maizenamel i koldt vand. Rør de 3 spsk. soyasauce, tør sherry, eddike, sukker og sesamolie i og stil til side.

Opvarm woken over max varme (og hold den der hele tiden) indtil den ryger. Tilsæt olien og stir-fry chilipeber i ca. 10 sek. Tilsæt ingefær og hvidløg; stir-fry 10 sek. Kom kyllingen i og stir-fry ca. 1 min. Tilsæt bambusskud og forårsløg og stir-fry 1 min. T ilsæt saucen. Kom jordnødder i når den er tyknet, herefter røres rund i ca. 2 minutter. Retten serveres straks.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 35363 gange,
og udskrevet 500 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Kung Pao kylling

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu