Involtini siciliana på peperonata

Involtini siciliana på peperonata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 stykker mørt kalveinderlår banket meget tyndt ud
4 spsk.rasp
1 spsk.rosiner
 olivenolie
 salt
 peber
12 stykker pecorino ost fra Sardinien(gerne med trøfler)
 
Opskrift:
Rosinerne, pinjekernene og raspen blendes hurtigt sammen med salt og peber. Kødstykkerne vendes i lidt olivennolie, og derefter på begge sider i blandingen. Et stykke ost lægges på hver skive kød. Kødet rulles så stramt som muligt omkring osten. 2-3 kalveruller sættes på små stegespid. De steges i olivenolie ca. 5 minutter på hver side.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 15246 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu