Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kineserret (nem)

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

Kylling helOprindelsesland : Kina - Kinesisk - Kinesiske

Indsendt :

Kineserret (nem) 4 Kineserret (nem) 1 Kineserret (nem) 2 Kineserret (nem) 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 storkylling
4 gulerødder
4 porrer
 karry
 ris
 
 Sauce:
1 æble
1 løg
25 g.smør
1 laurbærblad
1 fedhvidløg
1 spsk.karry, madras
1 spsk.gurkemeje
1 spsk.hvedemel
5 dl.hønsebouillon
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Kog kyllingen mør.

Sauce:
Æbler i tern og hakkede løg svitses i smør sammen med lauerbær og hvidløg. Karry, gurkemeje og hvedemel tilsættes og opsuges i fedtstoffet inden bouillon tilsættes og koges godt igennem. Saucen sigtes og piskefløde tilsættes.

Skær gulerødder og porrerne i lange strimler og svits dem på panden uden at de tager farve og kom dem i sovsen.

kyllingen plukkes fri for skind og ben skæres i strimler og kommes i sovsen.

Serveres med løse ris.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (59 stemmer)

Opskriften er vist 18783 gange,
og udskrevet 255 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


KHA  -  0000-00-00 00:00:00
God og nem ret. Bliver endnu nemmere hvis der anvendes en rest - kogt eller stegt kylling - uden skind. Saucen kan så tilberedes af bouillonterning/pasta.