Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kineserret (nem)

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

Kylling helOprindelsesland : Kina - Kinesisk - Kinesiske

Indsendt :

Kineserret (nem), billede 4 Kineserret (nem), billede 1 Kineserret (nem), billede 2 Kineserret (nem), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1600 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
4 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Karry
Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
    1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
  Sauce: 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 laurbærblade
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Karry, madras
1 spsk. Gurkemeje, stødt
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Opskrift:

Kog kyllingen mør.

Sauce:
Æbler i tern og hakkede løg svitses i smør sammen med lauerbær og hvidløg. Karry, gurkemeje og hvedemel tilsættes og opsuges i fedtstoffet inden bouillon tilsættes og koges godt igennem. Saucen sigtes og piskefløde tilsættes.

Skær gulerødder og porrerne i lange strimler og svits dem på panden uden at de tager farve og kom dem i sovsen.

kyllingen plukkes fri for skind og ben skæres i strimler og kommes i sovsen.

Serveres med løse ris.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (59 stemmer)

Opskriften er vist 20847 gange,
og udskrevet 264 gange.


Energi:
KJ total 13396 (3189 kcal)
KJ pr. Pers. 3349 (797 kcal)
Vægt ialt 3618 gram
Vægt pr. Pers. 904 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Kineserret (nem)

KHA  -  0000-00-00 00:00:00
God og nem ret. Bliver endnu nemmere hvis der anvendes en rest - kogt eller stegt kylling - uden skind. Saucen kan så tilberedes af bouillonterning/pasta.