Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kylling i wok

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingestrimlerOprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Indsendt :

Kylling i wok, billede 4 Kylling i wok, billede 1 Kylling i wok, billede 2 Kylling i wok, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingestrimler Kyllingestrimler skæres sædvanligvis af kyllingefilet
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Sukkerærter
1 Rød chilipeber
Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 bdt. Koriander. blade. friske
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Varm lidt olie i wokken, rist kødet i 2 minutter.

Tag kødet op og kom de fintsnittede grønsager i, ristes i 3 minutter.

Læg kødet tilbage i wokken. Tilsæt fintsnittet chilli og soya efter smag. Vend tilsidst retten med friske koriander.

Serves med ris og flutes.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (36 stemmer)

Opskriften er vist 162161 gange,
og udskrevet 3357 gange.


Energi:
KJ total 11311 (2693 kcal)
KJ pr. Pers. 2827 (673 kcal)
Vægt ialt 2280 gram
Vægt pr. Pers. 570 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 496 KJ (118 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 13.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


rani  -  2012-09-26 12:54:55
vicki: hvis du vil have det stærkt så skal du tage kernerne med da det dem der gør det stærkt ;)

vicki   -  2012-04-19 15:00:19
skal man tage kernerne i chilien med?

  -  2012-01-19 19:45:20
Vienameser spiser også strærk mad så jaaa.......

Nanna  -  2011-08-18 20:25:12
Rigtig lækker ret! Men man kan godt nøjes med en halv chili, for hold da hvor er det brænder:)