Aspargessovs
 Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Indsendt : Red :  | 
Fotograf:  Per © Alletiders Kogebog   | 
  | 
 Smør smeltes i gryde og mel røres i.
Tilsæt lidt efter lidt vandet fra en dåse asparges og saften fra en halv citron.  
Bag sovsen op. Tilsæt 1 dl. fløde og smag til med salt og peber. Asparges vendes i sovsen til sidst.  | 
| 
 | 
 
Opskriften er vist 232427 gange, 
og udskrevet 3657 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (38 stemmer)  | 
 | 
| 
 Kommentarer         Carsten Bang.             -   2022-02-09 15:46:26 Halløjsa. Ganske udmærket 😋👍. 9/2. 2022         Preben            -   2019-10-07 12:07:42 Kan med stor fornøjelse serveres med kogt høne/kylling brug gerne over/underlår da det er mere saftigt end brystkød og hvide kartofler pynt evt. med lidt hakket persille (kan købes frossen) det er bedre end de små duske som butikkerne har og har været under transport i lang tid. Go fornøjelse         Søster            -   2018-04-17 16:09:25 ud over hamburygg smager det meget godt med fiskefilter         Jytte            -   2016-03-14 19:34:00 til 70 gæster , gange du den bare op Sonja Søgaard ??         Sonja Søgaard             -   2016-01-17 16:01:59 Lavede denne sovs til 70 gæster. Alle var begejstrede. super velsmagende men også lidt til sidebenene         anonym            -   2013-04-02 14:27:33 Hvad kan man spise til udover kogt hamburryg??         Pernille            -   2007-09-24 19:27:51 Wow! Der var heldigvis nok til to dage...         Anonym            -   2007-04-19 09:44:33 din aspargessovs smager himmelsk, det er helt klart en jeg vil bruge derhjemnme : )  | 
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




