Aspargessovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
evt. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 2863 (681 kcal)
KJ pr. Pers. 715 (170 kcal)
Vægt ialt 408 gram
Vægt pr. Pers. 102 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 701 KJ (167 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 15.4 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)