Kalvelever i flødesauce (Stegeso)

Kalvelever i flødesauce (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalvelever i flødesauce (Stegeso), billede 4 Kalvelever i flødesauce (Stegeso), billede 1 Kalvelever i flødesauce (Stegeso), billede 2 Kalvelever i flødesauce (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.lever
75 g.røget spæk
2.5 dl.fløde
 hvidløgssalt
 peber
 
Opskrift:
Skær leveren og spæk i tynde strimler. Kom det hele i stegesoen. Drys hvidløgssalt eller presset hvidløg og peber på. Hæld fløde over.

Lad det stege ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter. Jævn evt. skyen.

Serveres med løse ris eller kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 41926 gange,
og udskrevet 774 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-29 10:52:07
VRØVL Henrik Norberg - spæk giver smag!!!

  -   2011-06-07 04:24:53
Det ser lækkert ud, bortset fra spækket, det ikke noget som man kan servere for folk under 70, ikke i dag, hvis man skal lave det, for de få af vennerne der kan lide lever, så er bacon strimler der skæres i ca. 1-2 cm stor stykker, det helt rigtige valg (alternativt kan bacontern bruges), spæk er lidt gammeldags fattigmandsspise.