Rabarberkompot i ovn

Rabarberkompot i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Rabarberkompot i ovn, billede 4 Rabarberkompot i ovn, billede 1 Rabarberkompot i ovn, billede 2 Rabarberkompot i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
175 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Snit rabarberne i 2-3 cm. lange stykker, er stilkene meget tykke, flækkes de. fordel dem i et ovnfast fad. Bland rabarberne med sukker.

Dæk fadet med folie og sæt det på plade midt i ovnen 15-20 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.

Tag fadet ud og lad rabarberne trække under folie til de er kolde.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarberkompot

karakterer:
Opskriften er vist 116569 gange,
og udskrevet 1663 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3511 (836 kcal)
KJ pr. Pers. 877 (209 kcal)
Vægt ialt 675 gram
Vægt pr. Pers. 168 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 520 KJ (123 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 30.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-05-20 16:11:41
Dejlige stykker rabarber, tilsatte lidt vanilje til sukkeret.

  -   2018-05-04 09:03:58
Skal der ikke noget I til at tage garvesyren?

  -   2008-07-04 19:04:13
den er god men kan sagtens laves uden folie