Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Butterdejspakker med kylling og æg

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ret : Frokost

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

Kylling helHøjtid: Påske

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :

Butterdejspakker med kylling og æg, billede 4 Butterdejspakker med kylling og æg, billede 1 Butterdejspakker med kylling og æg, billede 2 Butterdejspakker med kylling og æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
    1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
6 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 tsk. Rosmarin, frisk
1 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
    Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
  Pensling: Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.


Opskrift:

Kog kyllingen mør i letsaltet vand, 45-60 minutter.
Det kan evt. gøres dagen før.
Pluk kyllingen og riv kødet i strimler.

Kog de 6 af æggene 8-10 minutter.
Pil æggene.

Svits champignon i skiver 4-5 minutter i smør og bland dem med den hakkede persille. Drys med salt og peber.


Rul butterdejspladerne ud til 6 kvadrater på ca. 20x20 cm.

Fordel champignon, kylling og de hele kogte æg på midten af pladerne. Fold dejen ind over fyldet fra alle sider og læg pakkerne på bagepapir med sammenføjningen nedad.

Skær 2-3 ridser med en skarp kniv og pensl med det sidste æg. Drys rosmarin og parmesan over og bag pakkerne gyldne og sprøde, ca 20 minutter 200 grader C. alm. ovn.

Skær dem midt over lige før serveringen, så man ser ægget indeni. Pakkerne smager dejligt både varme og kolde.

Tips:

Ca. lige så meget rent kyllingekød som champignon, altså 250 gram til 6 pers.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (32 stemmer)

Opskriften er vist 156472 gange,
og udskrevet 7638 gange.


Energi:
KJ total 17073 (4065 kcal)
KJ pr. Pers. 2845 (677 kcal)
Vægt ialt 2428 gram
Vægt pr. Pers. 404 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 703 KJ (167 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 7.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2014-08-20 01:41:09
Den lyder lækker. Tror jeg vil lave den torsdag hvor jeg får gæster. Tror flødestuvet soinat vil passe udmærket til, så det prøver jeg.

Tove  -  2014-04-13 08:54:31
Smager dejligt, og er meget dekorativ ....men måske lidt tør. Prøv med en champignonssovs til. Til orientering kan 2 kyllingebryst bruges. God påske.

Ingeborg  -  2009-12-30 01:15:34
super opskrift.. smagte vildt godt,, lavede også nogle uden æg, men med rød peberfrugt i,, det kan også anbefales. :O)

  -  2009-03-08 19:36:32
Ægget er direkte malplaceret, måske i tern ville det hjælpe. Måske en omgang feta tern ville hjælpe på den noget tørre fornemmelse denne ret efterlader.

Lonnie  -  2007-11-09 21:59:56
Super-duper opskrift. Har lige lavet den til mine svigerforældre, de blev helt vilde! Jeg lavede minipakker med vagtelæg og andesteg i stedet for kylling og spinat i stedet for champignon, ´nå det var vist en helt anden opskrift. Jeg fjollehoved.

Jeanette  -  2007-03-21 17:04:47
Super lækker opskrift - syns dog det er en lille bitte smule for tørt, men det er vel smag og behag...

Kagekonen  -  0000-00-00 00:00:00
ser godt nok lækkert ud

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Kylling, æg og champignon bør afkøles før det lægges på butterdejen da den ellers kan finde på at smelte

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækker påskeret, smager bedst som nylavede, jeg har prøvet at fryse dem, da jeg lavede for mange. Det kan absolut ikke anbefales, ægget i midten bliver ret underligt.

christel  -  0000-00-00 00:00:00
Pragtfuld ret. Meget anbefalelsesværdig