|
1200 |
gram |
Kylling hel1200 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
|
|
|
|
6 |
|
Æg M/L, hele6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
2 |
spsk. |
Smør2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
4 |
spsk. |
Persille, frisk4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
6 |
|
Butterdej, Plade6 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
|
1 |
tsk. |
Rosmarin, frisk1 tsk. Rosmarin, frisk
|
1 |
spsk. |
Parmesanost. revet1 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
|
|
|
|
|
|
Pensling:
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
|
KJ total 17073 (4065 kcal)
KJ pr. Pers. 2845 (677 kcal)
Vægt ialt 2428 gram
Vægt pr. Pers. 404 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 703 KJ (167 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 7.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|