Påskekylling med æg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1200 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
   
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
6 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 tsk. Rosmarin, frisk
1 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 17073 (4065 kcal)
KJ pr. Pers. 2845 (677 kcal)
Vægt ialt 2428 gram
Vægt pr. Pers. 404 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 703 KJ (167 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 7.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)