Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kommentare til Marengs kys - Marengskys

se opskriften her

Emilie Warming Kjær  -  2021-01-12 19:37:37
Min var mega flydende🥺

Julie  -  2021-01-09 16:25:02
Jeg syntes at de var lidt kedelig uden smag, så jeg tilsatte 2 tsk lakridspulver. Det anbefaler jeg helt klart. Men ellers en rigtig god opskrift.

Morten Pedersen   -  2020-12-30 18:16:48
Med 4 plader i ovnen Skulle de have 30-45 mere i ovnen Så i alt knap 120 min ved 90 grader og varmluft

Alberte  -  2020-12-27 11:22:28
De er gode👍🏻

Joy  -  2020-12-22 14:15:53
Man skal købe hele æggehvide og piske ekstra godt, for de ikke bliver klæbe agtige

her  -  2020-12-14 15:59:57
den var fin nok

Amalie  -  2020-12-13 11:14:05
De er mega gode👌🏻😉

  -  2020-11-22 08:33:09
Jeg et barn og de er MEGA lækkrer. De er også nemme at lave. Glæder mig i vært fald til næste gang jeg skal bage dem😉

  -  2020-11-14 11:02:18
Lækker

Laura  -  2020-11-02 17:34:46
super god!

Louise   -  2020-11-01 14:03:01
Rigtig god opskrift 👌🏼👏🏻👏🏻

Julie  -  2020-10-30 13:43:35
De smager super godt og de er nemme at lave og jeg er altså et barn

Tilde  -  2020-09-19 10:14:24
Smager super godt og er rigtig simple at lave kan godt anbefales😁

Nikkie   -  2020-09-17 22:31:36
Jeg har prøvet at bruge denne opskrift idag, og fulgte opskriften til punkt og prikke ☹️ de var bløde indeni og nærmest tyggegummi agtigt at tygge i ☹️ ingen wauw oplevelse.

Berit  -  2020-08-04 16:30:22
Har lavet opskrift mange gange nu og de bliver de bedste marengs jeg har prøvet. Jeg pisker hviderne stive og tilsætter alt sukkeret mens jeg pisker. Har prøvet med lakridspulver, citronpulver og jordbærpulver iblandet sukkeret inden det røres i, mums 😋 1 time ved 100gr og lader dem stå i slukket ovn. Der bliver til en meget tætpakket ovnplade 😊

  -  2020-08-03 11:55:51
Mega god opskrift🥳👍🏻

Mette  -  2020-06-25 10:55:57
Jeg piskede hviderne til de var faste og tilsatte så alt sukkeret lidt af gangen... ingen let hånd her.. virkede perfekt 🤷‍♀️

Bodil Jensen  -  2020-05-12 06:26:44
Sukker og æggehvide skal varmes så man brænder fingeren herefter piskes det stift og afkøles før der tilsættes chokolade

sigurd  -  2020-03-27 14:30:19
prøv med lidt citronsaft det er super godt

Jens  -  2020-03-15 15:56:55
Det er fedt

  -  2020-02-15 13:28:35
De er gode og man kan nå at lave dem i hjemkundskab i skolen 👍

Stella  -  2019-12-24 18:52:57
Supergode. Smager præcis som bagerens. :)

Anni   -  2019-11-11 00:09:42
Super gode og meget nemme at tilberede.😋

Maxine  -  2019-03-16 19:20:31
De er gode, ligesom andre marengs

Ellen 2019-03-07  -  2019-03-07 09:22:42
Jeg har ikke prøvet lige denne opskrift, men flere der ligner meget, men mine marengs bliver altid klæbrige, nogen der kan sige hvad der sker!?

  -  2019-02-03 10:02:05
Jeg er et barn og de var så nemme af lave og så god 👌🏻👍🏻👍🏻

sigrid  -  2019-01-20 18:07:07
Den er mega god

Sarah   -  2018-10-08 20:58:34
Hvor lang tid kan de holde sig efter at man har bagt dem??

Karin Hansen  -  2018-07-25 14:26:09
Jeg har brugt opskriften til 48 marengs flere gange, jeg putter dog 1 tsk. eddike i for, at få det lidt seje indhold, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Hvis man putter 1 tsk. lakridspulver for hver æggehvide får man de skønneste lakridsmarengs. NB! for at undgå at de knaser så brug flormelis.

Kira  -  2018-05-16 12:23:58
De er mega gode

Hans-Erik  -  2018-01-09 10:48:10
Ge bedste Marengs jeg har smagt længe, ja 100 gr i en time og lad dem stå når ovnen er slukket,jeg bruger silikone på bagepladen så slipper det nemmere

Lea 🤗  -  2017-11-29 18:20:59
Mega god

Kiks  -  2017-07-04 13:52:42
De smager fantastisk, og de bliver også lige lidt sjovere hvis man putter lidt frugtfarv i:-)

Sille  -  2017-06-03 16:21:07
De smager rigtig godt, jeg tilførte lakridspulver til opskriften og det ændrede hverken tekstur eller den gode smag! Jeg vil dog anbefale også at piske massen efter det resterende sukker er irørt.

Maj  -  2017-05-21 13:52:59
😘😘🍦🏆👍👍👍👍👍👍

Anna 👻  -  2017-05-21 13:23:27
De smager super godt, og er nemme at lave! Tommel op. 👍🏻

Josefine  -  2017-04-22 08:21:44
Den er super god og let at lave

Else  -  2017-03-21 12:01:41
Endelig en super god opskrift på marengs. Har efterhånden prøvet mange forskellige. Med 6 børnebørn der elsker marengs, går det her op i en højere enhed. IKke for sød og nem at arbejde med. Brugte hvider fra øko æg. Tilsatte en lille smule eddike. Så, " Kald det Kærlighed " de er bare gode..

Lea  -  2017-02-19 18:46:20
Denne opskrift er god og de bliver rigtige gode

Jonna  -  2016-07-03 18:35:03
jeg lærte af min ex-svigermor, at man bare skal lade dem tørre i ovnen, med åben dør. Gerne til de er helt kolde

Caroline  -  2016-02-26 06:49:11
Vi lavede dem til små spøgelser👻👻

Irene  -  2016-02-07 08:57:25
Perfekte og dejlige marengs 😋 Første gang det er lykkedes mig at lave marengs uden et eller andet gik galt. Smagte perfekt - jeg delte det op så nogle var lyserøde - nogle var grønne og de BEDSTE smagte af lakrids, da jeg kom et par tsk lakridspulver i.... MUMS det var lækkert...!! 👍🏽

  -  2016-01-13 18:19:35
Super nem opskrift, og de var cool smag

A  -  2015-11-21 15:52:20
jeg puttede lidt frugt farve i, og lakrids MEGA LÆKKERT👍👍

Camilla  -  2015-09-20 17:04:11
Super nem opskrift. Jeg kom hvid chokolade og toblerone i og de smagte super lækkert!👍💕

  -  2015-09-12 14:02:20
Det var lekkert og jeg puttede lidt kakao i☺️

Lærke  -  2015-08-21 16:40:48
Fantalastisk ❤️

Camilla ❤️  -  2015-07-23 19:44:28
Mig og min veninde hygger med at lave den 😉👍🏼 vi sætter farve i

Lærke  -  2015-05-09 20:51:15
Kan man godt putte 1 tsk vanilje sukker i ?

lottepotte  -  2015-01-06 15:21:01
jeg syntes at kage smager godt

Isabellla  -  2014-10-30 16:23:45
Der er for fedest! Der mangler bare lidt eddike...🍡🍦

Rikke  -  2014-08-01 17:27:33
Har drysset mine med frysetørret frugt----MUMS

Freja  -  2014-07-09 14:20:59
Jeg elsker den opskrift og det smager godt vis man putter lakrids i 😋

superpigenmeddetpænehår  -  2014-06-25 08:41:19
De smager helt vild godt.

De bedste  -  2014-03-22 16:59:08
Det smager super og for første gang holder de form fra tyllen😊 Prøv eventuelt med citron og vanilje, formen holder

ituniversitetet  -  2014-01-23 13:29:31
jeg har lige lavet et par hundrede efter opskriften.. Alle blev perfekte. TAK

Hope  -  2013-10-13 14:14:56
Kom til den første gang at putte en smule sukker i inden jeg piskede hviderne, den ville ikke blive stiv sætte det så på køl i 10 min hældte resten af sukkeret i og brugte håndmixeren, den stivnede og de var super lækre, nu har jeg en potion ovre med kakao i men denne gang fulgte jeg vejledningen *GG*

Kage pigen Laura  -  2013-09-15 15:59:59
Hej de smager rigtigt godt

Maria  -  2013-08-08 08:04:30
Totalt gode! Lavede dem igår, og de to bradepander jeg lavede var hurtigt væk. Mums :)

  -  2013-06-27 14:45:56
Køb lakridspulver og bland i....det smager fantastisk !!!

Astrid - 13 år  -  2013-06-09 20:46:04
Jeg er i gang med disse forhåbentlig lækre marengs. Jeg kan klart anbefale at hakke nødder eller chokolade meget fint og putte det i marengs massen. Venter nu bare på at de bliver bagt :-). God og nem opskrift :-)

Mad_tøsen18  -  2013-05-18 00:58:00
Yes, første gang blev en succes, nu vil jeg se om man også kan lave citronmarengs med citronskal og citronsaft og lidt gul frugtfarve blandet med sukkeret :) jeg glæder mig, opskriften her er så dejlig let :)

Mad_tøsen18  -  2013-05-14 17:48:06
Sidder og venter på at den første plade bliver færdig :) Glæder mig da det er første gang jeg laver marengs efter denne opksrift:) Et godt råd hvis du bruger el-pisker, pisk i relativ høj fart (3 eller 4) (især når du skal piske i de 5 min) så kan man i højere grad sikre at æggehviderne bliver stive ;)

Plet  -  2013-03-13 16:00:05
Jeg kom et par dråber eddike og ½ tsk vanille i, og ellers er der kun at sige super gode.

Kat  -  2013-02-14 14:09:18
Enorm gode :) meget lidt hyldeblomst saftevand og så er den der ;)

Westcoast  -  2013-02-02 20:20:23
Husk at tilsætte nogle dråber eddike, og at marengs kan varieres mht farve og smag, f.eks. Chokolade.

Selma Frida og Bjørka  -  2013-01-21 15:25:37
Altså vi syntes at dejen smagte så godt at vi åd halvdelen af dejen før marengsene blev lavede ;D. Men de smagte også godt bagefter, vi kan anbefale at man putter flyende chocolade i massen så det bliver chocolade marengs. Ellers kan man dyppe dem i nuttela Honning eller hvad man har lyst til når de er bagt. Men tak for opskriften! vi sidder her og ser en god film på netflix imens vi spiser marengs dej og bagte marengs :D! de kan klart anbefales som en nem opskrift til pigehygge :I

Anna  -  2013-01-13 13:49:00
Til dem der har svært ved at få pisket æggehviderne stive; Bemærk at hviderne skal piskes et stykke tid, inden man tilsætter sukkeret - og derfor skal det piskes igen. Læg også mærke til, at skålen du pisker æggehvider i skal være HELT ren; ingen snavs i bunden, og den skal også være tør. Hvis skålen er beskidt, kan det gøre at æggehviderne ikke kan piskes stive. Håber det hjalp (: TIP: Man kan sagtens tilføje vanillesukker eller kakaopulver, lat efter smag. Bestem selv mængden; du kan smage dejen til, da æggene er pasturiserede, og derfor ikke indeholder salmunella. Jeg har aldrig selv brugt eddike når jeg har lavet marengs, så man kan sagtens undlade det.

Emze  -  2013-01-07 17:11:48
Elsker bare disse marengs! Lavede dem første gang i forgårs, og nu har jeg lavet dem igen :) -De er rigtig gode med vanilje i!

fra mig  -  2012-11-24 12:46:36
brug flormelis istedet for sukker, det gør dem meget mere "smurte" i det

freyja  -  2012-10-14 16:09:21
vi kom lidt frugt farve og vanilje sukker i, men de vil ikke blive stive.

Ditte  -  2012-10-06 12:49:15
Jeg har lige lavet dem, og delte "dejen" i to og tilsatte pebermynte og lidt pastel grøn farve i den ene, vanille og pastel lilla i den anden. De blev rigtig gode...

  -  2012-09-08 15:10:57
Hvis massen ikke kan piskes stiv, skyldes det ofte, at den har været i kontakt med fedtstof. Fedtstoffet kan sidde i en lille revne i den plastiskskål du bruger eller du kan have rørt ved piskeriset mens du havde smør eller margerine på hænderne, det er noget sart noget:-)..

  -  2012-09-05 14:47:29
hvis marengsene bliver for bløde er det fordi de ikke har fået længe nok i ovnen. det er en god ide at tage dem hurtigt af bagepapiret, da den godt kan sætte sig fast i papiret når de køler af. hvis dejen bliver lidt for flydende, kan man sagtens lave små klatter af det, de hæver ikke op, men smager stadig rigtig godt!

Prof bage mette ;)  -  2012-07-26 23:32:03
De smager super med 1 ½ tsk. reven citron skal, og korene fra en vanilje stang! -det kan anbefales for at peppe dem lidt op med smag :D

ANN <3  -  2012-05-31 17:47:52
de smager suber godt men vil anbefalet med et tønt lag mørkt cocolade oven på ;) der er suber godt. :)

Konfirmanden Julie:)  -  2012-04-22 21:57:49
Hvordan opbevare man dem når det er lavet hvis de skal holde en uge!:)

Mums  -  2012-03-15 18:39:17
Super nemme og lærke. Jeg valgte at rive noget citronskal i, det kan helt klart anbefales. VIRKELIG LÆKKERT! :D

oliver  -  2012-01-10 19:15:18
smager rigtig godt. prøv med lidt vaniliesukker og rigtig vanilie

Anne   -  2011-11-23 16:22:27
Mega god opskrift det på jeg sige jeg har smagt dem men har til sættet blå farve og lakrids pulver og det smager godt jeg synes det er flot resultat jeg synes du er en god kok

Bonnie  -  2011-08-09 11:33:39
Ja husk at skylle skål og piskeris for evt. sæberester efter sidste vask og tør dem godt. Der må hverken være vand eller fedt, for så bliver massen ikke stiv.

11årig :)  -  2011-08-04 16:44:18
jeg håber aldeles at de bliver gode , fordi min far har fødeselsdag. har smagt dem en gang før :p de var super lækre<3 har også smagt dem som kagebund det er ogsåbare fremragende KH 11årig:)

Milli mollo  -  2011-05-25 15:23:18
SKAL der eidke i for at de bliver fantastiske

Anna??  -  2011-01-09 11:00:49
Jeg elsker de her marengs men jeg bager dem kun i en halv time for så har de en fantastisk konsistent og min store bror elsker dem den her opskrift er den altid bruger

Sesse  -  2011-01-06 16:20:33
Bare til orientering, så er den der idé med at hviderne skal piskes for sig en husmor-skrøne. De bliver langt bedre i konsistensen hvis man fra start blander sukker og hvider og pisker derudaf. Det skal dog piskes et godt stykke tid, vel 10-15 min, men resultatet bliver også derefter. Det er det de professionelle gør... ;)

Mig (:  -  2010-11-01 14:34:06
Hvis man ikke har Æggehvider, kan man så godt bruge æg, og så bare tage blommen fra?

  -  2010-10-18 10:29:08
Denne marengs er meget lækker. og hvis man lavede 2 dele (top og bund) og med flødeskum igen så er den bare heeeeeelt fantastisk

The perfect cook  -  2010-09-09 11:06:49
Har lige sat dem i ovnen. Jeg glæder mig til at smage dem :) - Jeg har en super nem og lækker opskrift som er baseret på denne. :) Lav marengs ud fra denne opskrift, inden i sætter dem i ovnen tilsæt da vanilie, grofthakket chokolade og cornflaks (med sukker - event. Kellogs) Del "dejen" og i to lige store dele og smør dem ud på bageplade i 2 lige store runde former - brug event. en tallerken el.ligende. Efter de har bagt sætter i dem på køl. Pisk herefter noget piskefløde og put lidt vanilie i. Så putter i flødeskummen på den ene "bund" og ligger den anden bund ovenpå. And Voila. - en lækker nem kage som MANGE elsker :)

Samsoee  -  2010-04-05 16:26:07
De smager virkeligt godt! :D Til fastelavn kan man lave spøgelsesforme ud af marengsen. Derefter bruge chokoladelinser til øjne ;)

Betinna  -  2010-02-16 14:32:12
super lækre.... brug en sprøjtepose, så kommer der masser af "gummi" i midten.... Bruger ikke Eddike, da jeg ikke mener det har effekt, måske gør det dem mere blanke, men det er alt...

miz miav  -  2009-12-26 11:04:58
det er nemt at bage og de bliver rigtig lækkrer. prøv at lave dem til nytår med forskellige former, farver, pynt og krymmel. det bliver en succes.

Tina  -  2009-06-24 07:59:08
har hørt at eddiken gør at de bliver lidt tyggegummiagtige i midten..

Dronning Dagmar  -  2009-06-17 21:01:31
Der skal eddike i fordi det hjælper hurtigt på hvor stift hviderne kan piskes. Æbleeddike kan sagtens bruges; det er syren, det handler om. Og nu vil jeg prøve at bage dem med hakkede hasselnødder i :-)

Liv der elsker marengs!   -  2009-06-07 19:54:12
man putter eddike i pga. det hjælper med stivelsen. :) ellers bliver det alt for vådt!

Ingelise 65  -  2009-06-02 15:43:15
er der det nogle der kan forklare mig hvorfor der skal eddike i?

Den søde  -  2009-04-29 20:55:03
kan man godt bruge æble-eddike, i stedet for nomal? har det noget med konsistensen at gøre?

katte mad  -  2008-08-24 12:31:18
hvis man smelter (husk at temperer) noget chokolade og putter på som overtræk (det skal være mørk) så får de et ekstra pift. og hvis man laver dem som "store" magrens kan man skære dem igennem, (som en bolle) og putte is i ;P

mig!!  -  2008-01-23 17:24:08
Enormt gode!!! især med lidt vanilie

MADMOR  -  2007-11-11 16:46:09
lige et tip.... et par dråper eddike i så er de TOTAL perfekte...

Mette =)  -  2007-08-12 12:48:31
Jeg plejer altid at komme hakket chokolade og hakkede nødder i =) Prøv det =) Det kan godt betale sig!