Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Marengs

Antal:
stk. 48 stk.
Ret : Kager

Hovedingrediens : Æg

HønseÆgIndsendt :

Marengs, billede 4 Marengs, billede 1 Marengs, billede 2 Marengs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Opskrift:

Æggehviderne piskes stive. 3 tsk. sukker (1 for hver æggehvide) tilsættes, hvorefter massen piskes i 5 minutter. Resten af sukkeret irøres med let hånd. Sættes gennem sprøjtepose på smurt plade i små toppe, der bages ved svag varme, ca 100 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Æggehvidemassen kan sprøjtes ud som kranse, hvorefter de bestrøs med hakkede mandler.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (687 stemmer)

Opskriften er vist 820985 gange,
og udskrevet 6412 gange.


Energi:
KJ total 2730 (650 kcal)
KJ pr. stk. 56 (13 kcal)
Vægt ialt 240 gram
Vægt pr. stk. 5 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1137 KJ (270 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 62.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kiks  -  2017-07-04 13:52:42
De smager fantastisk, og de bliver også lige lidt sjovere hvis man putter lidt frugtfarv i:-)

Sille  -  2017-06-03 16:21:07
De smager rigtig godt, jeg tilførte lakridspulver til opskriften og det ændrede hverken tekstur eller den gode smag! Jeg vil dog anbefale også at piske massen efter det resterende sukker er irørt.

Simone  -  2017-05-31 14:18:57
De er så gode

Maj  -  2017-05-21 13:52:59
😘😘🍦🏆👍👍👍👍👍👍

Anna 👻  -  2017-05-21 13:23:27
De smager super godt, og er nemme at lave! Tommel op. 👍🏻

Drix  -  2017-05-08 09:37:02
Er enig. Opskriften er dårlig. Marengs afhænger af strrelsen, pisketid, vand og sukker mængde. Disse bliver klistrede, hvis ikke man er meget erfaren.

  -  2017-04-30 15:21:10
de er flotte

Josefine  -  2017-04-22 08:21:44
Den er super god og let at lave

Anna Inez  -  2017-04-09 10:35:21
Super go'e☺️

Ole  -  2017-04-06 20:31:32
Jeg har netop lavet de bedste marengs, jeg tror, jeg har smagt. De plejer ellers altid at blive som tyggegummi indvendig, men fire tørre-timer i ovnen efter bagning gjorde dem sprøde og lækre. Det hjalp også på smagen, at jeg indledningsvis havde sat ovnen på 150 grader. Da jeg opdagede, at marengsene blev mørke inde i ovnen, tjekkede jeg en opskrift, som angav 100-110 grader som korrekt bage-temperatur, som jeg skruede ned til. Men marengsene blev lækre let 'brankede' af den indledende høje temperatur. Jeg brugte 100 g sukker pr æggehvide, så forhåbentlig duer min metode også på halvt så meget sukker.

Lea  -  2017-04-01 11:07:03
Laver dem for ca 6

Sheila  -  2017-03-28 01:15:16
Marengsene slipper ikke bagepapir. Det er lidt af et problem! Der skal i hvert fald masser af smørelse på, inden man sætter dejen.

Else  -  2017-03-21 12:01:41
Endelig en super god opskrift på marengs. Har efterhånden prøvet mange forskellige. Med 6 børnebørn der elsker marengs, går det her op i en højere enhed. IKke for sød og nem at arbejde med. Brugte hvider fra øko æg. Tilsatte en lille smule eddike. Så, " Kald det Kærlighed " de er bare gode..

Lea  -  2017-02-19 18:46:20
Denne opskrift er god og de bliver rigtige gode

Josefine  -  2017-02-17 15:23:54
De smagte godt prøv alle sammen og lade være med at skrive sådan noget At de er ringe osv

  -  2017-01-31 16:09:54
En god opskrift

Fiffi  -  2017-01-11 20:36:04
Virkelig ringe. Det må være en fejl at sukkeret kun skal vendes i. Sukkeret knaser stadig i kyskagerne efter de er bagt. De er bløde indeni.

Huda  -  2016-11-10 20:56:17
De smagte af grillede skumfiduser, men de var meget ubehalige at have i munden.. Synes ikke det er en god opskrift.

Sacija   -  2016-10-18 11:45:56
Man kan ikke forstå den

  -  2016-09-03 06:20:59
Den var goooood tak♡☆

Jonna  -  2016-07-03 18:35:03
jeg lærte af min ex-svigermor, at man bare skal lade dem tørre i ovnen, med åben dør. Gerne til de er helt kolde

pia  -  2016-04-05 16:08:40
Kan man fryse det ned

Camilla Sofie   -  2016-03-24 18:26:02
Prøvede at lave dem efter opskriften, fik endda lidt længere tid i ovnen.. Men det lykkes ikke for mig, blød/småflydende i midten, sprød udenpå .øvøv !

Caroline  -  2016-02-26 06:49:11
Vi lavede dem til små spøgelser👻👻

  -  2016-02-26 06:48:19
Jeg lavede dem til små spøgelser👻👻

Irene  -  2016-02-07 08:57:25
Perfekte og dejlige marengs 😋 Første gang det er lykkedes mig at lave marengs uden et eller andet gik galt. Smagte perfekt - jeg delte det op så nogle var lyserøde - nogle var grønne og de BEDSTE smagte af lakrids, da jeg kom et par tsk lakridspulver i.... MUMS det var lækkert...!! 👍🏽

  -  2016-01-13 18:19:35
Super nem opskrift, og de var cool smag

A  -  2015-11-21 15:52:20
jeg puttede lidt frugt farve i, og lakrids MEGA LÆKKERT👍👍

Mads G  -  2015-10-15 16:57:59
Der er kun een rigtig ekstra ingrediens i store marengs: rist hasselnødder på panden, afskal dem og hak dem groft❤️❤️❤️👍👍🎶🎶

Camilla  -  2015-09-20 17:04:11
Super nem opskrift. Jeg kom hvid chokolade og toblerone i og de smagte super lækkert!👍💕

  -  2015-09-12 14:02:20
Det var lekkert og jeg puttede lidt kakao i☺️

Lærke  -  2015-08-21 16:40:48
Fantalastisk ❤️

Camilla ❤️  -  2015-07-23 19:44:28
Mig og min veninde hygger med at lave den 😉👍🏼 vi sætter farve i

Lærke  -  2015-05-09 20:51:15
Kan man godt putte 1 tsk vanilje sukker i ?

Mig  -  2015-04-29 13:44:58
hejsa alle sammen jeg har lige lavet Marengsene og det har været den dårligste opskrift jeg har brugt. 1. De smager ikke af marengs 2. de bliver helt flade 3. Jeg satte min ovn på 100 grader og det var alt for varmt, men så så jeg at de begyndte at blive brune efter 5 min. Så jeg vil nok ikke lige anbefale denne opskrift!!!!!!!!!!!!

Karoline   -  2015-03-10 13:47:26
For Veganske æggehvider så tag vandet fra kigærter på dåse og pisk citron saft i :-) Ingen grund til at bruge hønens æg ;-)

JOHANNES  -  2015-01-20 22:18:50
FOR FØRSTE GANG ER DET LYKKEDES MIG AT LAVE KYS PÅ DENNE MÅDE,ELLERS HAR JEG MÅTTET LAVE DEM PÅ NATURLIG MÅDE.

Bertram  -  2015-01-17 17:32:50
kan de få 200* grader i en halv time?

Ida  -  2015-01-09 15:39:56
DI ser rigtig gode ud

lottepotte  -  2015-01-06 15:21:01
jeg syntes at kage smager godt

Isabellla  -  2014-10-30 16:23:45
Der er for fedest! Der mangler bare lidt eddike...🍡🍦

Julie og emmily  -  2014-10-20 14:54:05
De smagte rigtig godt men der var lidt for lidt sukker i.. Men ellers smagte de rigtig godt og fra karakter 1-10 så er det 9.5 Det var blevet 10 vis der var 200 gram sukker i:)

Rikke  -  2014-08-01 17:27:33
Har drysset mine med frysetørret frugt----MUMS

Freja  -  2014-07-09 14:20:59
Jeg elsker den opskrift og det smager godt vis man putter lakrids i 😋

superpigenmeddetpænehår  -  2014-06-25 08:41:19
De smager helt vild godt.

Bage pigen  -  2014-05-29 20:16:30
Hej jeg skal lave opskriften i morgen. Hvor mange har i fåret ud af dem hvis laver opskriften til 48?

Bager   -  2014-04-16 08:57:34
Man kan også komme lidt frugtfarvens i, så de for lidt farve

Susanne  -  2014-04-11 19:02:08
Husk det betyder meget hvilke æg man bruger, lavede en portion som flød lidt ud og ikke blev gennembagt med buræg, derefter lavede jeg en portion med økoæg som var meget lettere at piske godt stive.

De bedste  -  2014-03-22 16:59:08
Det smager super of for første gang holder de form fra tyllen😊 Prøv eventuelt med citron og vanilje, formen holder

ituniversitetet  -  2014-01-23 13:29:31
jeg har lige lavet et par hundrede efter opskriften.. Alle blev perfekte. TAK

Kirstine  -  2013-10-28 13:10:13
brug aldrig varmluft ovn sæt den alm, ovn på 100 grader i ca. en time frugt saft blandet i men meget lidt af gangen, bruger man tør frugt så lidt af gangen indtil man har det der ønskes, eddike er ikke nødvendigt men du skal bare piske massen meget sejt kort sagt til det ligner en flødecrem.

  -  2013-10-13 17:20:13
Hvor mange grader i ovnen?

Hope  -  2013-10-13 14:14:56
Kom til den første gang at putte en smule sukker i inden jeg piskede hviderne, den ville ikke blive stiv sætte det så på køl i 10 min hældte resten af sukkeret i og brugte håndmixeren, den stivnede og de var super lækre, nu har jeg en potion ovre med kakao i men denne gang fulgte jeg vejledningen *GG*

Kage pigen Laura  -  2013-09-15 15:59:59
Hej de smager rigtigt godt

Maria  -  2013-08-08 08:04:30
Totalt gode! Lavede dem igår, og de to bradepander jeg lavede var hurtigt væk. Mums :)

Minyi  -  2013-08-03 12:27:49
Jeg vil gerne spørge, skal de bages ved varmluft, eller? For de sidste jeg lavede blev bløde indeni...

  -  2013-08-02 01:06:30
Skal æggehviderne piskes HELT stive i starten?

Astrid  -  2013-06-27 15:23:12
Det ligner den fra frøken jensen, men den er også super god :)

  -  2013-06-27 14:45:56
Køb lakridspulver og bland i....det smager fantastisk !!!

  -  2013-06-24 15:43:52
Super duper masse!:D Aspars ville gå helt fint til... Eller måske lidt agurk ville klæde pastaen godt!! Men det ville være bedre med jordbærkage i stedet for rarbarbar suppen. Bare lidt feed back;)

Astrid - 13 år  -  2013-06-09 20:46:04
Jeg er i gang med disse forhåbentlig lækre marengs. Jeg kan klart anbefale at hakke nødder eller chokolade meget fint og putte det i marengs massen. Venter nu bare på at de bliver bagt :-). God og nem opskrift :-)

Mad_tøsen18  -  2013-05-18 00:58:00
Yes, første gang blev en succes, nu vil jeg se om man også kan lave citronmarengs med citronskal og citronsaft og lidt gul frugtfarve blandet med sukkeret :) jeg glæder mig, opskriften her er så dejlig let :)

Mad_tøsen18  -  2013-05-14 17:48:06
Sidder og venter på at den første plade bliver færdig :) Glæder mig da det er første gang jeg laver marengs efter denne opksrift:) Et godt råd hvis du bruger el-pisker, pisk i relativ høj fart (3 eller 4) (især når du skal piske i de 5 min) så kan man i højere grad sikre at æggehviderne bliver stive ;)

Plet  -  2013-03-13 16:00:05
Jeg kom et par dråber eddike og ½ tsk vanille i, og ellers er der kun at sige super gode.

Plet  -  2013-03-12 11:30:13
Man kan sagtens bruge rigtige æg og fjerne blommen. Pas bare på for der må ikke være den mindste smule blomme i hviden for så kan den ikke piskes. Med hensyn til evt salmonella er der ingen da de bliver dræbt under bagningen

Plet  -  2013-03-12 10:50:05
Hvis der kommer så meget som en dråbe æggeblomme eller vand i æggehviderne kan de ikke piskes

Kat  -  2013-02-14 14:09:18
Enorm gode :) meget lidt hyldeblomst saftevand og så er den der ;)

Westcoast  -  2013-02-02 20:20:23
Husk at tilsætte nogle dråber eddike, og at marengs kan varieres mht farve og smag, f.eks. Chokolade.

Michelle :)  -  2013-01-29 13:36:35
tak for rådet Mette de var helt fantastiske :D

Selma Frida og Bjørka  -  2013-01-21 15:25:37
Altså vi syntes at dejen smagte så godt at vi åd halvdelen af dejen før marengsene blev lavede ;D. Men de smagte også godt bagefter, vi kan anbefale at man putter flyende chocolade i massen så det bliver chocolade marengs. Ellers kan man dyppe dem i nuttela Honning eller hvad man har lyst til når de er bagt. Men tak for opskriften! vi sidder her og ser en god film på netflix imens vi spiser marengs dej og bagte marengs :D! de kan klart anbefales som en nem opskrift til pigehygge :I

Anna  -  2013-01-13 13:49:00
Til dem der har svært ved at få pisket æggehviderne stive; Bemærk at hviderne skal piskes et stykke tid, inden man tilsætter sukkeret - og derfor skal det piskes igen. Læg også mærke til, at skålen du pisker æggehvider i skal være HELT ren; ingen snavs i bunden, og den skal også være tør. Hvis skålen er beskidt, kan det gøre at æggehviderne ikke kan piskes stive. Håber det hjalp (: TIP: Man kan sagtens tilføje vanillesukker eller kakaopulver, lat efter smag. Bestem selv mængden; du kan smage dejen til, da æggene er pasturiserede, og derfor ikke indeholder salmunella. Jeg har aldrig selv brugt eddike når jeg har lavet marengs, så man kan sagtens undlade det.

Emze  -  2013-01-07 17:11:48
Elsker bare disse marengs! Lavede dem første gang i forgårs, og nu har jeg lavet dem igen :) -De er rigtig gode med vanilje i!

fra mig  -  2012-11-24 12:46:36
brug flormelis istedet for sukker, det gør dem meget mere "smurte" i det

  -  2012-10-20 19:54:26
Mine er bløde hvorfor??????

freyja  -  2012-10-14 16:09:21
vi kom lidt frugt farve og vanilje sukker i, men de vil ikke blive stive.

Ditte  -  2012-10-06 12:49:15
Jeg har lige lavet dem, og delte "dejen" i to og tilsatte pebermynte og lidt pastel grøn farve i den ene, vanille og pastel lilla i den anden. De blev rigtig gode...

  -  2012-09-08 15:10:57
Hvis massen ikke kan piskes stiv, skyldes det ofte, at den har været i kontakt med fedtstof. Fedtstoffet kan sidde i en lille revne i den plastiskskål du bruger eller du kan have rørt ved piskeriset mens du havde smør eller margerine på hænderne, det er noget sart noget:-)..

  -  2012-09-05 14:47:29
hvis marengsene bliver for bløde er det fordi de ikke har fået længe nok i ovnen. det er en god ide at tage dem hurtigt af bagepapiret, da den godt kan sætte sig fast i papiret når de køler af. hvis dejen bliver lidt for flydende, kan man sagtens lave små klatter af det, de hæver ikke op, men smager stadig rigtig godt!

..  -  2012-08-19 20:45:06
Lorte marengs som man ikke kan spise fordi de er for bløde!!!

Prof bage mette ;)  -  2012-07-26 23:32:03
De smager super med 1 ½ tsk. reven citron skal, og korene fra en vanilje stang! -det kan anbefales for at peppe dem lidt op med smag :D

Den glade konditter  -  2012-07-22 12:18:03
De er fantastiske!!! Hvem er sat denne opskrift ind? Jeg skal bruge den i en bryllups lagkage!!! :-)

Selma  -  2012-07-09 11:25:25
Skal de virkelig have en time? :o

ANN <3  -  2012-05-31 17:47:52
de smager suber godt men vil anbefalet med et tønt lag mørkt cocolade oven på ;) der er suber godt. :)

Junidi  -  2012-05-16 14:47:05
De er vildt gode (ihvertfald dejen)

Konfirmanden Julie:)  -  2012-04-22 21:57:49
Hvordan opbevare man dem når det er lavet hvis de skal holde en uge!:)

Bager mester harepus  -  2012-04-04 12:37:04
Det smager super godt og tager ikke skade af lidt vanilje sukker:)

Mums  -  2012-03-15 18:39:17
Super nemme og lærke. Jeg valgte at rive noget citronskal i, det kan helt klart anbefales. VIRKELIG LÆKKERT! :D

pølle  -  2012-02-10 20:00:32
er det med varmluft? (-;

oliver  -  2012-01-10 19:15:18
smager rigtig godt. prøv med lidt vaniliesukker og rigtig vanilie

Anne   -  2011-11-23 16:22:27
Mega god opskrift det på jeg sige jeg har smagt dem men har til sættet blå farve og lakrids pulver og det smager godt jeg synes det er flot resultat jeg synes du er en god kok

Emilie  -  2011-11-17 16:09:28
Hvad mener du med : (1 for hver æggehvide)? :-)

hej bagermester   -  2011-11-01 14:12:50
hej bager mester tak fordi du kan lide min marengs sætter virkelig pris på det jeg syntes du skal kalde mine marengs forr Ilaf

KlogereEndJer  -  2011-09-18 14:27:38
Rettelse (det er ikke ukendt oprindelsesland.) : Marengs kommer fra sweitz, opfundet af en italiensk kok.

Fra bodil  -  2011-08-29 17:06:18
JEG kan ikke forstå at mine ,Maregns ikke blev gode ,de blev flade og kunne ikke komme af bagepapiret de var klæd indeni .Hvad har jeg gjort forkert v,vi har brugt varmeluft ovn 1oo grader i en time

Bonnie  -  2011-08-09 11:33:39
Ja husk at skylle skål og piskeris for evt. sæberester efter sidste vask og tør dem godt. Der må hverken være vand eller fedt, for så bliver massen ikke stiv.

11årig :)  -  2011-08-04 16:44:18
jeg håber aldeles at de bliver gode , fordi min far har fødeselsdag. har smagt dem en gang før :p de var super lækre<3 har også smagt dem som kagebund det er ogsåbare fremragende KH 11årig:)

Rikke  -  2011-07-18 01:27:19
Jeg er igang med at prøve den nu :D

suzanne mikkelsen  -  2011-07-11 18:39:32
hej HUSK det er godt får miljøet og mig ha ha ha ha aha aha ha ah knus fra mig <3 <3 <3

Carina  -  2011-05-27 15:51:27
HUSK: Altid en hel ren skål og piskeris, ellers bliver de ikke stive, det mindste fedtstof (fedtede fingre eller skål) og du kan kassere det hele!!!!!!!!!!!

Milli mollo  -  2011-05-25 15:23:18
SKAL der eidke i for at de bliver fantastiske

sukkertoppen  -  2011-04-12 19:27:14
Hvad i alverden mener du med at man skal putte 1 sukker i for hver æggehvide? Fatter det ikke...

  -  2011-03-04 16:21:36
er det kysekager?

Sille&Tøffel  -  2011-03-03 18:57:35
Bliver de perfekte? xD

  -  2011-01-29 15:50:16
de plejer da ikke være sådan bløde/klistet indeni?

Anna??  -  2011-01-09 11:00:49
Jeg elsker de her marengs men jeg bager dem kun i en halv time for så har de en fantastisk konsistent og min store bror elsker dem den her opskrift er den altid bruger

Sesse  -  2011-01-06 16:20:33
Bare til orientering, så er den der idé med at hviderne skal piskes for sig en husmor-skrøne. De bliver langt bedre i konsistensen hvis man fra start blander sukker og hvider og pisker derudaf. Det skal dog piskes et godt stykke tid, vel 10-15 min, men resultatet bliver også derefter. Det er det de professionelle gør... ;)

noller  -  2010-11-02 16:41:31
de er gode

Mig (:  -  2010-11-01 14:34:06
Hvis man ikke har Æggehvider, kan man så godt bruge æg, og så bare tage blommen fra?

de desperate tøser  -  2010-10-22 14:31:33
hej vi har altid elsket marangs og denne her opskrift så god ud, men vi kom til at putte noget af sukkeret i før at massen var stiv. nu har vi pisket uafbrudt i 20 minnutter men massen ændre sig ikke. den er nærmest flydene. gør sukkeret noget ved det. kan vi stadig redde den eller skal vi opgive. Svar venligst hurtigt. Hjælp Hjæp. SOS SOS SOS

  -  2010-10-18 10:29:08
Denne marengs er meget lækker. og hvis man lavede 2 dele (top og bund) og med flødeskum igen så er den bare heeeeeelt fantastisk

The perfect cook  -  2010-09-09 11:06:49
Har lige sat dem i ovnen. Jeg glæder mig til at smage dem :) - Jeg har en super nem og lækker opskrift som er baseret på denne. :) Lav marengs ud fra denne opskrift, inden i sætter dem i ovnen tilsæt da vanilie, grofthakket chokolade og cornflaks (med sukker - event. Kellogs) Del "dejen" og i to lige store dele og smør dem ud på bageplade i 2 lige store runde former - brug event. en tallerken el.ligende. Efter de har bagt sætter i dem på køl. Pisk herefter noget piskefløde og put lidt vanilie i. Så putter i flødeskummen på den ene "bund" og ligger den anden bund ovenpå. And Voila. - en lækker nem kage som MANGE elsker :)

Mig der bager:D  -  2010-08-02 11:36:55
Jeg synes dejen blev som den skulle; helt stiv og og stadig blød. Jeg lavede dem lidt mindre end man skal og der blev 100! jeg tilsatte lidt vanilje sukker og lidt eddike.

M.  -  2010-08-01 20:56:46
Jeg håber de er gode for jeg skal lave dem til min farfar!

Ulla  -  2010-06-28 17:48:32
Jeg piskede hviderne helt stive, kom langsomt sukkeret i, det vil ikke blive stift, Hvorfor, jeg prøvede med eddike og også salt, og nu står jeg der med håret i postkassen, skal jeg bare smide det væk?

Kenneth M.H.  -  2010-05-24 21:17:10
Så pisker I dem ikke nok. Husk at piske æggehviderne for sig selv uden sukkeret. Hælder man sukkeret i fra starten, kan de ikke blive stive.

camille og johanne  -  2010-05-24 12:49:25
vi kan ikke få æggehvidere til at være stive... hvorfor ??????

Køkkenpimp  -  2010-05-19 22:28:17
Min dej blev ligsom fløde :S

Samsoee  -  2010-04-05 16:26:07
De smager virkeligt godt! :D Til fastelavn kan man lave spøgelsesforme ud af marengsen. Derefter bruge chokoladelinser til øjne ;)

blondinen  -  2010-03-28 17:22:12
Man skal huske at piske æggehvider og sukker hver for sig >.< ups.

Betinna  -  2010-02-16 14:32:12
super lækre.... brug en sprøjtepose, så kommer der masser af "gummi" i midten.... Bruger ikke Eddike, da jeg ikke mener det har effekt, måske gør det dem mere blanke, men det er alt...

Stephanie  -  2010-02-16 12:38:03
Min dej blev ik så god, den blev MEGET våd puttede enda også lidt eddike i som andre skriver man skal. Men den blev meget vandet :(

miz miav  -  2009-12-26 11:04:58
det er nemt at bage og de bliver rigtig lækkrer. prøv at lave dem til nytår med forskellige former, farver, pynt og krymmel. det bliver en succes.

mig:)  -  2009-12-09 13:45:46
jeg synes ikke de er så gode, de har en dårlig eftersmag...:)

elsker mad  -  2009-10-08 12:36:07
det tar lidt lang tid at bage dem

Tina  -  2009-06-24 07:59:08
har hørt at eddiken gør at de bliver lidt tyggegummiagtige i midten..

Dronning Dagmar  -  2009-06-17 21:01:31
Der skal eddike i fordi det hjælper hurtigt på hvor stift hviderne kan piskes. Æbleeddike kan sagtens bruges; det er syren, det handler om. Og nu vil jeg prøve at bage dem med hakkede hasselnødder i :-)

Liv der elsker marengs!   -  2009-06-07 19:54:12
man putter eddike i pga. det hjælper med stivelsen. :) ellers bliver det alt for vådt!

Ingelise 65  -  2009-06-02 15:43:15
er der det nogle der kan forklare mig hvorfor der sakl eddike i?

Den søde  -  2009-04-29 20:55:03
kan man godt bruge æble-eddike, i stedet for nomal? har det noget med konsistensen at gøre?

Signe  -  2009-04-16 14:29:27
der skal også eddike i!!

tøsserne  -  2009-03-09 14:10:15
det var godt ! men der manglede lidt !

katte mad  -  2008-08-24 12:31:18
hvis man smelter (husk at temperer) noget chokolade og putter på som overtræk (det skal være mørk) så får de et ekstra pift. og hvis man laver dem som "store" magrens kan man skære dem igennem, (som en bolle) og putte is i ;P

HotterEndDig?(L).  -  2008-08-18 13:19:12
De er super gode :b. De skal bages en time efter størrelse. Vi tog bare en teske med top, & det var nok. Det bliver ikke dårligere af at putte en teske vanilie i, & ca. 4 dråber eddike :b. - De Er Supre Lækre ^^. MVH. HotteMette&Nanna(L).

ditte  -  2008-02-03 21:26:30
kan man komme frugt farve i og hvor meget

mig!!  -  2008-01-23 17:24:08
Enormt gode!!! især med lidt vanilie

MADMOR  -  2007-11-11 16:46:09
lige et tip.... et par dråper eddike i så er de TOTAL perfekte...

Fra grønland  -  2007-10-09 18:51:17
Fyld: Piske fløde, lidt flour miles og 2 rivet æbler. Det smager godt! ;-)

Mette =)  -  2007-08-12 12:48:31
Jeg plejer altig at komme hakket chokolade og hekkede nødder i =) Orøv det =) Det kan godt betale sig!

Bager mester.  -  2007-06-20 10:30:12
Jeg har prøvet disse maregns, og jeg har besluttet mig for at de skal med i min bager butik. Så kan jeg få et navn på, hvem der har sat denne fantastiske opskrift ind? ;-)