Kommentare til Svensk pølseretse opskriften herljholst - 2024-07-14 20:28:52 smag paprika i når retten har simret 10 min. md fløde i. Jan - 2023-02-28 18:09:37 Den hedder “Korv Stroganoff” Farmor - 2022-02-21 19:08:52 Paprika skal ikke svitses med. Det er kun karry som skal svitses. Tomatpurre bliver bedst af at blive svitset. Per - 2021-03-20 20:33:14 Du smelter smørret op lader det gyldne lidt inden du tilsætter løgene Dick - 2021-03-18 17:35:49 Hvordan skal det tolkes? Lad smørret blive gyldent og svits da løget der i i ca. i min. Mads - 2021-03-13 16:02:15 Krydderi skal altid svitses først for at opnå krydderens smag - 2021-03-02 18:17:31 Lækker lækker 👍 TechnoMichael - 2021-02-05 20:10:26 Rigtig god opskrift, som jeg har gemt i min kogebog. Jane - 2021-01-24 17:28:50 Den smager himmelsk ❤️ Lone de Winter - 2020-07-12 19:28:47 Kan man lave retten på forhånd og varme den op. Bettina - 2020-06-17 14:56:50 Mums❤️ Gitte - 2020-05-07 17:39:42 Det er den bedste pølser ret jeg har smagt. Anna - 2020-03-29 17:41:52 Jeg havde svinefedt tilovers fra stegning af flæskesteg, brugte det i stedet for smør. Kan varmt anbefales, men jeg tror ikke, at stakkels "Bedstemors fedt", som man køber i forretningerne, vil være lige så godt. jette - 2020-03-08 18:58:53 det er den beste svenske pølseret på en skala fra 1/!= SÅ ER DET 2 - 2020-02-19 20:11:51 Spiser man ikke kartoffelmos til ? Henrik Hedebye - 2019-11-30 09:32:57 Fantastisk ret. En sikker vinder ! Schott1988 - 2019-11-14 13:03:00 Fantastisk opskrift Schott1988 - 2019-11-07 14:39:21 Fantastisk opskrift - 2019-11-03 18:26:27 Tilføj lidt karry når man skitser det andet. anni vilstrup pedersen - 2019-10-15 16:12:54 hvor stammer svensk pølseret egentlig fra? i sverige kender de den ikke Poul (Polle) - 2019-05-27 16:49:47 Den er kanon go, selv for en som ikke er så god i et køkken, har selv fået meget ros efter vi var færdig med retten og denne opskrift så 5 store stjerner herfra. Ib - 2018-03-27 12:48:57 Faktisk den opskrift jeg selv bruger. 😁 Kan ikke laves bedre.... Line - 2018-02-24 19:15:56 Jeg tilsætter lidt ketchup i retten her. Ca. 1 spsk. det synes jeg afrunder og så er alles paletto :D John Johansen - 2018-02-04 12:25:38 Martin [Delicious & Sweet]! Piskefløde er den eneste madløsning! 18% har intet at gøre i mad. Tilsæt vand hvis du vil have det tyndere. ummm - 2017-11-30 17:12:35 god opskrift en opskrift der skal prøves. j - 2017-11-24 09:23:05 God opskrift men kan kun give 3 stjærner Vis den skulle have 5 så skulle der kålpølser og bacon i Sigrid Marie - 2017-08-13 17:23:38 MMMmmmmm. Det er bare så lækkert med sådan en pølse ret så den for 5 stjerner af mig. GOD OPSKRIFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Julie H - 2017-06-28 00:58:55 Dejlig nem og hurtiglavet ret. Mange tak 😉👍 mad mad mad - 2017-05-13 15:33:14 Siden den for så mange gode kommentarer tror jeg også jeg prøver den Michael Alexander - 2017-02-06 18:24:42 God opskrift. Hvis man gemmer kartoffelvandet - gerne tilsat en terning grøntsagsbouillon - kan det sagtens erstatte det meste af fløden, det tykner faktisk på samme måde. Desuden kommer vi hakket hvidløg i, når vi svitser pølserne - du kan ikke smage dem bagefter, men de fremhæver de øvrige smagsindtryk i retten. Og så skal der altid lidt Dijon-sennep i sammenkogte retter, giver et pift til smagsløgene. Martin [Delicious & Sweet] - 2016-11-04 16:08:49 Fremragende opskrift, den smager godt og giver også en smule kunstnerisk frihed. Jeg vil anbefale madfløde 18% fremfor piskefløde. Piskefløde er ikke en optimal madløsning. Maria - 2016-08-30 21:44:13 Jeg kom til at putte tre tsk cayennepeber i i stedet for paprika og puttede så 3 tsk paprika i bagefter. Giver retten en spark uden at blive stærkt og smager dejligt! Tommy - 2016-08-27 17:13:51 Den er lang tid om at stivne i sovsen. De 10 min kan ikke lade sig gøre. Men smager godt Ingelise - 2016-08-11 16:35:53 Det er en hamrede god ret ikke sidste gang vi prøver den😊😊😊😊 Ditte - 2016-05-23 18:32:35 Vildt god! Prøv at tilsæt lidt æbleeddike, det er godt! Søren W - 2016-02-18 16:37:53 Lad retten stå i køleskab 1 døgn og genopvarm dagen efter - så smager den ENDNU bedre Jan V - 2015-10-28 10:06:30 Bruger opskriten som den står, dog smider jeg også lige 200 g. bacon i skiver oveni, som jeg svitser sammen med løj og pølser. Det bliver da ikke bedre :) Kristian W - 2015-10-15 18:41:46 Tilsæt 1 dl. eddike samt 2 spiseskeer med sennep og retten vil få 5****! Velbekommen Johnny - 2015-08-24 13:52:15 Super god ret prøv med kålpølser og rødløg smager meget bedre Knud Laursen - 2015-03-13 09:15:52 Vores barnebarn på knapt tre år sad og så fjernsyn ca. halvanden time efter, at vi havde spist. Pludselig vender han sig og siger: "Farfar, du skal komme i morgen igen og lave aftensmad"......så havde den svenske pølseret ikke været helt forkert. Elo - 2015-01-25 13:11:33 Jeg var engang i Sverige hvor vi fik pølseret med sild. Det smagte bare herligt. Har prøvet retten her med 5-6 sild i lage tilsat. Det er næsten min livret! Sheila8 - 2014-08-11 12:58:49 Virkelig god ret :) |