Kommentare til Svensk pølseret

se opskriften her

Jan  -  2023-02-28 18:09:37
Den hedder “Korv Stroganoff”

Farmor  -  2022-02-21 19:08:52
Paprika skal ikke svitses med. Det er kun karry som skal svitses. Tomatpurre bliver bedst af at blive svitset.

Per  -  2021-03-20 20:33:14
Du smelter smørret op lader det gyldne lidt inden du tilsætter løgene

Dick  -  2021-03-18 17:35:49
Hvordan skal det tolkes? Lad smørret blive gyldent og svits da løget der i i ca. i min.

Mads  -  2021-03-13 16:02:15
Krydderi skal altid svitses først for at opnå krydderens smag

  -  2021-03-02 18:17:31
Lækker lækker 👍

TechnoMichael  -  2021-02-05 20:10:26
Rigtig god opskrift, som jeg har gemt i min kogebog.

Jane  -  2021-01-24 17:28:50
Den smager himmelsk ❤️

Lone de Winter  -  2020-07-12 19:28:47
Kan man lave retten på forhånd og varme den op.

Bettina  -  2020-06-17 14:56:50
Mums❤️

Gitte  -  2020-05-07 17:39:42
Det er den bedste pølser ret jeg har smagt.

Anna  -  2020-03-29 17:41:52
Jeg havde svinefedt tilovers fra stegning af flæskesteg, brugte det i stedet for smør. Kan varmt anbefales, men jeg tror ikke, at stakkels "Bedstemors fedt", som man køber i forretningerne, vil være lige så godt.

jette  -  2020-03-08 18:58:53
det er den beste svenske pølseret på en skala fra 1/!= SÅ ER DET 2

  -  2020-02-19 20:11:51
Spiser man ikke kartoffelmos til ?

Henrik Hedebye  -  2019-11-30 09:32:57
Fantastisk ret. En sikker vinder !

Schott1988  -  2019-11-14 13:03:00
Fantastisk opskrift

Schott1988  -  2019-11-07 14:39:21
Fantastisk opskrift

  -  2019-11-03 18:26:27
Tilføj lidt karry når man skitser det andet.

anni vilstrup pedersen  -  2019-10-15 16:12:54
hvor stammer svensk pølseret egentlig fra? i sverige kender de den ikke

Poul (Polle)  -  2019-05-27 16:49:47
Den er kanon go, selv for en som ikke er så god i et køkken, har selv fået meget ros efter vi var færdig med retten og denne opskrift så 5 store stjerner herfra.

Ib  -  2018-03-27 12:48:57
Faktisk den opskrift jeg selv bruger. 😁 Kan ikke laves bedre....

Line  -  2018-02-24 19:15:56
Jeg tilsætter lidt ketchup i retten her. Ca. 1 spsk. det synes jeg afrunder og så er alles paletto :D

John Johansen  -  2018-02-04 12:25:38
Martin [Delicious & Sweet]! Piskefløde er den eneste madløsning! 18% har intet at gøre i mad. Tilsæt vand hvis du vil have det tyndere.

ummm  -  2017-11-30 17:12:35
god opskrift en opskrift der skal prøves.

j  -  2017-11-24 09:23:05
God opskrift men kan kun give 3 stjærner Vis den skulle have 5 så skulle der kålpølser og bacon i

Sigrid Marie  -  2017-08-13 17:23:38
MMMmmmmm. Det er bare så lækkert med sådan en pølse ret så den for 5 stjerner af mig. GOD OPSKRIFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Julie H  -  2017-06-28 00:58:55
Dejlig nem og hurtiglavet ret. Mange tak 😉👍

mad mad mad   -  2017-05-13 15:33:14
Siden den for så mange gode kommentarer tror jeg også jeg prøver den

Michael Alexander  -  2017-02-06 18:24:42
God opskrift. Hvis man gemmer kartoffelvandet - gerne tilsat en terning grøntsagsbouillon - kan det sagtens erstatte det meste af fløden, det tykner faktisk på samme måde. Desuden kommer vi hakket hvidløg i, når vi svitser pølserne - du kan ikke smage dem bagefter, men de fremhæver de øvrige smagsindtryk i retten. Og så skal der altid lidt Dijon-sennep i sammenkogte retter, giver et pift til smagsløgene.

Martin [Delicious & Sweet]  -  2016-11-04 16:08:49
Fremragende opskrift, den smager godt og giver også en smule kunstnerisk frihed. Jeg vil anbefale madfløde 18% fremfor piskefløde. Piskefløde er ikke en optimal madløsning.

Maria  -  2016-08-30 21:44:13
Jeg kom til at putte tre tsk cayennepeber i i stedet for paprika og puttede så 3 tsk paprika i bagefter. Giver retten en spark uden at blive stærkt og smager dejligt!

Tommy  -  2016-08-27 17:13:51
Den er lang tid om at stivne i sovsen. De 10 min kan ikke lade sig gøre. Men smager godt

Ingelise  -  2016-08-11 16:35:53
Det er en hamrede god ret ikke sidste gang vi prøver den😊😊😊😊

Ditte  -  2016-05-23 18:32:35
Vildt god! Prøv at tilsæt lidt æbleeddike, det er godt!

Søren W  -  2016-02-18 16:37:53
Lad retten stå i køleskab 1 døgn og genopvarm dagen efter - så smager den ENDNU bedre

Jan V  -  2015-10-28 10:06:30
Bruger opskriten som den står, dog smider jeg også lige 200 g. bacon i skiver oveni, som jeg svitser sammen med løj og pølser. Det bliver da ikke bedre :)

Kristian W  -  2015-10-15 18:41:46
Tilsæt 1 dl. eddike samt 2 spiseskeer med sennep og retten vil få 5****! Velbekommen

Johnny   -  2015-08-24 13:52:15
Super god ret prøv med kålpølser og rødløg smager meget bedre

Knud Laursen  -  2015-03-13 09:15:52
Vores barnebarn på knapt tre år sad og så fjernsyn ca. halvanden time efter, at vi havde spist. Pludselig vender han sig og siger: "Farfar, du skal komme i morgen igen og lave aftensmad"......så havde den svenske pølseret ikke været helt forkert.

Elo  -  2015-01-25 13:11:33
Jeg var engang i Sverige hvor vi fik pølseret med sild. Det smagte bare herligt. Har prøvet retten her med 5-6 sild i lage tilsat. Det er næsten min livret!

Sheila8  -  2014-08-11 12:58:49
Virkelig god ret :)