Kommentare til Millionbøf med kartoffelmos

se opskriften her

Christine  -  2023-08-26 16:23:01
Nem og lækker opskrift

max  -  2022-09-16 15:59:41
Fin opskrift. Mere eller mindre sovs er en smagssag, mere sovs gør den lettere på pengepungen. Sådan noget som fint hakkede rodfrugter kan gi mere fylde altså når nu vi skal spare. Hvem kan ikke li' laurbærblade i en brun sovs

Erik  -  2022-08-18 13:14:01
Selvfølgelig både bouillon og laurbærblade - og så lige et skvat engelsk sovs, så sidder den lige i øjet

Billy Thorsen  -  2022-07-07 08:25:14
Bouillon i maden betyder at smagen af bouillon bryder gennem mange retter, derfor skal dette ikke tilsættes... Tag væsken fra gryden, lav en opbagt sauce, så smager det af det det skal, nemlig millionbøf... Sorry.

  -  2021-12-18 21:21:49
Der mangler bare lige laurbærblade - så er den helt rigtig.

morten  -  2021-12-08 16:09:02
syntes den mangler noget måske for lidt ketchup

CK.  -  2021-10-28 11:44:16
Virkelig en dejlig velsmagende og samtidig nem ret.-Nøjagtig som jeg husker det, fra min barndom. -Må indrømme jeg var fristet til, at tilføje både champignons, cocktail pølser og lidt tomat, meeen er nu glad for,jeg gik med den originale opskrift. Både mand og børn, roste maden :)

Cula  -  2021-07-23 20:02:59
Meget enkelt og nem. Kan godt lide at tilføje bacon og cocktailpølser der steges sammen med løgene, den kan også godt tåle fløde. Det bliver den kun bedre af. Og Vera, hvorfor ikke give inspiration til at forbedre? alting behøver ikke at være så firkantet.

Robert B  -  2021-04-05 11:53:02
Super. Let at lave.

Sikring  -  2021-02-22 11:29:39
Nem og enkelt, glæder mig til at trylle i køkkenet for min kone i aften.

Vera  -  2021-02-15 03:14:53
Forstår ikke hvorfor mange altid har forslag på hvad man ellers kan tilsætte eller ændre. Så bliver det jo en anden opskrift en den der er lavet. Dem der har disse kommentarer kan da selv sende deres opskrift ind og så kalde den noget andet.

John  -  2021-01-23 13:46:16
Brian. Tomatkoncentrat, ketchup og andre tomatprodukter har INTET at gøre i en millionbøf. Så er det nemlig ikke længere millionbøf men kødsovs. Millionbøf laves af de samme råvarer som hakkebøf: hakket okse, løg, kraftig bouillon, piskefløde, salt og peber samt, naturligvis kulør.

Brian  -  2021-01-03 18:22:19
Jeg tilsætter 1 tsk paprika, 70 gr koncentreret tomat og lader det simre med 2 stk laurbærblade. Jeg serverer økologisk spaghetti til.

Dennis  -  2021-01-03 14:28:04
Den smager super godt. Jeg laver kartoffel-gullerodsmos til, for at få lidt sundt i børnene 👍

Charlie   -  2020-12-25 21:50:20
Kedelig og meget gammeldags i smagen... men hver sin smag.

Louise  -  2020-12-06 16:26:06
Det smager også mega godt, hvis man tilføjer en smule ketchup! :)

MadGladKok  -  2020-09-26 15:01:58
Super lækker. Jeg tilsætter gerne lidt engelsk sovs, det er prikken over i’et :-D

legarth  -  2020-05-20 17:27:16
når min mor lavede denne ret, kom hun en sjat eddike og lidt sukker i efter bruningen af kødet og lod det stå og simre et par minutter før hun jævnede. Lyder måske underligt, men det smager vildt godt.

  -  2020-03-21 07:31:45
Nogen der har prøvet med rødløg i stedet for alm løg

Luna  -  2020-02-20 14:22:23
Verdens bedste!!! lige som min mor også lavede den

Kim Frandsen   -  2020-01-11 05:10:41
Jeg siger bare hold nu kæft... Jeg havde millionbøf i hele hovedet, den smager godt.. Som i rigtig godt

Anne Mette  -  2019-08-12 14:12:38
Den er altså virkelig god. Både mine forældre og venner er ret vilde med den.

Chang  -  2019-07-23 19:32:33
Det er rigtig millionbøf og ikke pastasovs. Den bliver bedre når man kommer laurbærblade i. Det smager som i gamle dage da mor lavede det.

Kaya  -  2019-06-09 19:38:37
Det her er den ENESTE opskrift jeg bruger, når jeg laver millionbøf. Den smager super godt.

Liv Çhristensen   -  2019-04-03 14:45:23
Der mangler da ét par Lauerbær blade,det var da dem der løfted på smagen.

IngeHH  -  2019-01-17 12:05:34
Ja, man kan komme gulerødder, peberfrugter, porrer og alt mulig andet i retten. Så er det bare ikke millionbøf mere, men noget andet. Personligt serverer jeg millionbøf med brunede kartofler.

Morten A  -  2018-12-07 17:54:01
Det er bare klassikeren og perfekt. Som min gamle far kaldte det, "væltet lolkum"... HAHA

g.v.h.  -  2018-09-30 07:58:15
hvor mange gram skruer per person

John   -  2018-09-19 21:29:09
Tomatkoncentrat og hvidløg? Så er det en kødsovs, IKKE millionbøf!

Jumboløg  -  2018-08-30 23:39:12
Hold kæft du har nogle store løg!

Bn  -  2018-06-20 17:59:22
Kom 2 spsk. let-brunet tomat-koncentrat i. Og så ser jeg ikke ordet 'hvidløg' nævnt. Dét er en fejl :p

Jørgen H.  -  2018-04-09 13:41:28
Helt enig, det er som vor Mor/Far lavede det :-) Men helt bestemt Laubærblade og så stå og småsimre i god tid.

Jan   -  2018-01-15 12:48:37
Laver kun denne millionbøf...den er bare den bedste...mums....

  -  2017-12-15 16:03:45
Hel enig med nedenstående. Tilsæt laurbærblade og lad den simre i timevis :)

Eik  -  2017-10-01 18:48:41
Super nem og velsmagende. Laver den med spagetti og kartofler til. Næste dag er der brasede kartofler på bunden af tallerknen ovenpå spagetti til slut millionbøf. 5 herfra

Karsten R.  -  2017-09-18 20:05:36
Som i gamle dage- Sådan skal millionbøf smage.

Maja  -  2017-09-14 20:49:24
Tilsatte 1/4 dl madlavningsfløde. Mums det var lækkert

Hans, Glutenfri  -  2017-08-29 08:59:56
Dejlig ærkedansk middag som i barndommen. To store forandringer denne gang; 1: brukte rensdyrfars. Virkelig vilt-dejlig. 2: glutenfri udgave med Maizena denne gang, vil prøve med glutenfri mel næste gang, selvom Maizena funger udmærket. Tilsatte meget tynne skiver ny-gulerødder de siste 5 minutter / al dente. La det simre i god tid - 1 til 11/2 time. Super drøj middag for små penge.

lotte  -  2017-08-17 12:55:08
super opskrift , men når man bruger mel til jævning skal den mindst små snurre i 15-20 min så der ikke er mel smag i retten . jeg lader den selv koge ind så det passer , syntes det giver en mere intens smag

René  -  2017-05-10 17:18:37
Denne millionbøf smager fantastisk, og så vil mine børn også spise den modsat hvis jeg laver kødsovs med champignon og pølser👍👍

  -  2017-01-14 17:08:53
En milionbøf skal stå og simre mindst halvanden time,og så skal man altid huske laurbærblade

god mad  -  2016-10-31 16:40:39
perfekt mad hvis man tager lidt ribs gele i sovsen

janas33  -  2016-10-11 12:12:08
Man da ikke lave millionbøf på 15 min.. alt oksekød der grydesteges/koges skal have mindst 3 timer i følge en slagterikok.

John Johansen  -  2016-09-18 21:06:42
Mere piskefløde¡ Absolut, mere piskefløde!

John Johansen  -  2016-09-18 21:05:00
Vås! tzatziki har intet at gøre med millionbøf!!!

Robert  -  2015-06-28 17:23:19
Lagerbær??

Allan Rasmussen  -  2015-06-27 19:56:21
Har kommet tyndtskårne gulerødder i, samt rød snack peber i tern og det samme med gul peber, kød og løg simrer i 45 minutter og grøntsagerne i 20 min til sidst. Jævner med 1.5 dl mælk og en stor spsk økologisk hvedemel. Fremragende når jeg selv skal sige det, men konen nægter at smage det da det ikke er kødsovs, men millionbøf.

Torben  -  2015-04-03 19:06:11
Min mor Insisterer på at der skal lagerbær blade i, og det er essensen af hele retten.

  -  2014-12-02 17:44:27
Som barn tilsatte min mor altid champignon. Det smager fantastisk!

Frederikke 9 År  -  2014-08-21 18:24:39
Jeg syntes at denne opskrift er rigtig god + jeg selv har lavet den

Marianne i Nice  -  2013-02-04 09:59:09
et par laurbærblade i giver god smag

Martin   -  2012-03-12 20:06:28
Rigtig lækker, hurtig og nem ret! Lavede en halv portion til mig selv og spiste det hele, så vil sige at en halv ikke er nok til 2 sultne voksne mennesker

Inge V.  -  2011-08-18 18:12:30
Til Cille, ja en halv portion med tilbehør er nok til to personer. Du kan også lave hele portionen og så lægge halvdelen i fryseren (hvis du har en) så er der til en nem middag.

Cille  -  2011-08-10 11:47:19
Hvis jeg kun laver halv portion er der så stadig nok til at to kan blive mætte?

Anne-Mette  -  2011-07-14 21:41:06
Dejlig nem og lækker ret. Lige som den skal være uden noget ekstra. For personligt syntes jeg at når man kommer alt muligt ekstra i, bliver det kødsovs i stedet for millionbøf, som skal være helt helt almindelig :D Vi spiser altid hjemmelavet kartoffelmos til, det et hit herhjemme. En ret børnene uden problemer kan være med til at lave - uden stres ;) smiler.

Emiliesmor  -  2011-06-24 19:46:06
Super lækker ret, den bliver absolut lavet igen, min datter på 10mdr elskede den!! :-)

Martin  -  2011-05-07 19:57:23
Det her er den helt rigtige opskrift..præcis som min mor lavede den:-) Har efterhånden også selv lavet den et utal af gange, tilsætter gullerødder og porrer (og sommetider selleri) og den er bare helt fjong med katrtoffelmos eller ris. Og ja, børnene elsker den..selv de kræsne drenge:-)

isbo  -  2011-03-03 20:52:27
Helst med 3 løg og måske man kunne tilsætte et skvæt champignon...mums!

Nicklas  -  2011-01-07 20:02:05
Jeg er ikke nogen fantastisk kok, men det var lige til at gå til! Fik min kæreste scoret endnu en gang her til aften ;)

HH Lanzarote  -  2010-07-14 18:51:36
Sådan ! Den skal nemlig ikke koge længere end 10 - 15 min. Jeg opløser okseterningen i 2 dl vand og kommer 2 dl tomatpuré i også.

Mundilfare  -  2010-06-01 22:01:53
Hvad kan jeg sige? Suveræn!!!

  -  2010-06-01 20:07:07
Endelig! - som vor mor lavede millionbøf. Perfekt!! - Uhhmm!!!!

Maibritt  -  2010-04-21 21:59:50
Jeg glaeder mig til at lave den i aften, jeg vil dog tilsaette majs, guleroedder og peberfrugter.

  -  2009-01-21 09:05:29
præcist som jeg selv laver den...sjovt...men det er selvfølgelig også en godt, nem og billig ret. hurra!!! og sandt nok, jeg kender ikke nogle børn der ikke kan lide millionbøf. selv min datter, som ellers aldrig spiser kød - spiser gerne millionbøf. ;)

Mona 27-10-2008  -  2008-10-27 08:58:08
Denne opskrift er super nem og lave og det smager fantastisk. hvis man syndes kan man putte gulerødder i det smager også godt.

Gitte (Norge)  -  2008-08-10 19:53:33
Smager bare mumsfilibaba!

Mikkelinas mor  -  2008-06-21 17:15:17
Rigtig velsmagende og meget nemt. Tilsætter selv gullerods skiver, så retten bliver lidt sundere :0)og det bedste af det hele, min datter på 9 mån. ELSKER det !!!